Odtenki pink šminke v poletni modi

Barve so prav ta hip na modni, pa tudi na lepotni sceni pravi must have, predvsem tiste močne in opazne. Drznost je vsekakor zaželena, pri doseganju le-te pa so v veliko pomoč prav intenzivni odtenki. V sam vrh slednjih letos sodi pink barva, ki z lahkoto popestri še tako klasične kroje in bazične kose. Nedvomno so tudi to pomlad in poletje modni njeni nežni toni, a veliko bolj smo navdušene nad pop odtenki, ki spominjajo na našo pink šminko.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tu so bolj nude, pastelni odtenki, kot jih na ustnicah  rade nosimo čez dan, ali pa kričeči pink, kot bi si jih sposodile od punčke Barbie. Pink je večkrat pomešana z rdečo ali celo oranžno, še najbolj IN pa so tokrat kosi v povsem klasični, ženstveni rožnati.

Lisa Marie Fernandez via Net-a-Porter
Apiece Apart via Net-a-Porter
Johanna Ortiz via Net-a-Porter
Elizabeth and James via Net-a-Porter

Skozi pomlad so super izbira srajce, topi in bluze ali celo jakne v omenjenih odtenkih, medtem ko lahko v dodatkih, kot so na primer pink sončna očala, torbica ali pa obutev, uživamo vse do jeseni in še dlje. Všeč so mi rožnate obleke, z ali brez potiskov, pa tudi dolga krila, ki jih kombiniramo z grobo oblikovanimi sandali, ali pa široke pink hlače, ki jih ozko zavežemo visoko v pasu. To toplo sezono se torej založimo s kosi v odtenkih pink šmink ter tako v svojo domačo garderobo dodajmo vsaj kanček poletne pink evforije.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.