Ogromno rjave tudi pri modnih dodatkih

To hladno sezono je završalo tudi v modnem svetu, saj je rjava kar naenkrat prevzela vajeti ter tako nadomestila klasično črnino. Povsem jasno je bilo že ob koncu poletja, da bomo rjavo nosile od glave do peta, pri vseh kosih in pri vsaki priložnosti. Ta trend so seveda nato zakoličila tudi IT dekleta ter s tem le še utrdila pot rjavi v letošnje zimske mesece. Tokrat lahko torej izbiramo med obilico rjavih kril in hlač, rjavimi jaknami in plašči, rjavimi pleteninami ter seveda tudi med rjavimi oblekami. Prav posebno mesto pa so dobili tudi rjavi modni dodatki, ki v resnici celotni podobi še kako dodajo karakter.

Negin Mirsalehi Instagram
Camila Coelho Instagram
Song of Style Instagram

V sam vrh priljubljenosti se to sezono uvrščajo rjavi škornji, lahko tisti povsem klasični, z veliko elegance ali pa še raje tisti z retro pridihom, kot bi si jih izposodili iz preteklih sedemdesetih. Sledijo jim seveda torbice, ki prav tako spreminjajo svojo obliko ter zato postajajo vse bolj podobne starim modelom, kot smo jih morda nosile v devetdesetih. Še eden od dodatkov, ki ga vsekakor ne gre spregeldati, so rjavi pasovi. Slednje, kot že večkrat rečeno tudi na našem portalu, nosimo in kombiniramo vsepovsod, še najraje pa preko blazerjev, oblek in celo vrhnjih kosov, kot so na primer plašči v živalskem vzorcu. Seveda so modni tudi rjavi zimski dodatki, katerih smo vajene vsako leto, med njimi pa moramo poudariti predvsem pokrivala, ki tudi tokrat pogosto dodajo tisto pravo zimsko piko na i celotni podobi.

Vivaluxury Instagram
Fashionedchic Instagram
Rocky Barnes Instagram

In odtenki rjave? Pravzaprav so modni skoraj vsi, od tistih precej temnih, čokoladnih, pa vse do tistih zelo svetlih, nežnih, prav tako pa se lahko rjava pomeša tako z opečnato kot tudi povsem nevtralno. Predlagam, da rjave dodatke to zimo nosimo z veliko bele in bež, modni so tudi poleg črne, dobro pa se bodo znašli še v družbi rdeče, zelene in oranžne.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.