Okrogli uhani ostajajo modni kos poletja

Letošnje leto trendi v ospredje potiskajo predvsem modne dodatke, med njimi pa prav posebno mesto pripada tudi nakitu. Pravzaprav so nas že takoj z začetkom tople sezone prevzeli uhani, tisti veliki, viseči in izredno opazni. Gre namreč za smernice, ki so naklonjene vsem ljubiteljicam retro, damskega stila, včasih tistega iz devetdesetih, spet drugič iz osemdesetih ali celo starejšega. Že res, da je modelov in barv nešteto in da so zaželeni predvsem glamurozni, opazni detajli, a vendar tudi letošnje poletje veliko posegamo tudi po povsem klasičnih kosih, kot so na primer okrogli uhani, katerim nekateri pravimo kar “ciganke” oziroma “hoop” uhani.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Naj bodo v zlati ali srebrni, izredno veliki ali pa nekoliko manjši primerki, le-ti nas v hipu popeljejo na konec devetdesetih in naprej, torej na hip hop sceno, kjer je s takšnim detajlom kraljevala tudi pevka J Lo. To je nakit, ki pravzaprav lepo pristoji skoraj vsaki ženski, ne glede na starost in njen osebni stil, z lahkoto pa jih kombiniramo tudi v mnoge trenutne stajling zgodbe, saj so ravno prav delikatni in vendar ravno prav izstopajoči. Super se torej podajo navadnim T majicam, belim srajcam ter napihnjenim, z volančki in naborki posejanimi topi. Vsekakor si jih privoščimo skozi dan, tudi poleg modnih superg ali pa maksi obleke, še posebej lepo pa še vedno delujejo v družbi visokega čopa ali fige.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Za kanček bolj drzne so tu tudi plastični primerki, seveda v intenzivnih odtenkih, kot bi si jih sposodili direktno iz stare disko scene v osemdesetih. Gre za pop element, ki nas očara predvsem poleti, ko ga nosimo poleg zagorele kože, zapeljivih kopalk ter nekoliko skuštranih, valovitih las, povsem po zgledu Poletja v školjki.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.