Opazni napisi tudi v kopalni modi

Razni napisi, verzi in seveda logotipi so v zadnjem času preplavili modni svet. Največkrat jih je mogoče opaziti na oblačilih urbane mode, torej so ključni v uličnem slogu oblačenja. Od T majic pa vse do oblek in prav tako različnih hlač in kril. Ne manjkajo niti na modnih dodatkih, kot so torbice in čevlji. Napisi pa so v poletnem času prisotni tudi v kopalni modi, najbolj na kopalkah. Tu prevladujejo enodelni modeli, ki so to leto najbolj zaželeni med ljubiteljicami trendov. Napisi so največkrat izredno opazni, zato so kopalke enobarvne; priljubljene barve  pa so črna, bela, rdeča ter rumena. Prav tako je mogoče opaziti roza in modra odtenke, ki popestrijo videz. Velik plus enodelnih kopalk z napisi je tudi to, da jih lahko nosimo kot zgornji del obleke na krajše jeans hlače ali pa široke dolge hlače.

Ganni
Moschino
Adriana Degreas

Tudi na področju modnih dodatkov za na plažo so tu opazni logotipi, za katere bi lahko rekli, da so zaznamovali leto 2018. Najnovejše prestižne torbice vseh večjih modnih oblikovalcev imajo ravno velike in opazne logotipe in med njimi se najdejo tudi takšne za na plažo. Tukaj so tudi čepice in različna pokrivala z napisi, priljubljen model je športna čepica s šiltom, ki je kot nalašč za na plažo. V slogu športne obutve pa so tu še natikači, ki so zanimiva izbira, sploh za vse, ki ste rade udobno obute. Športne znamke, kot so Adidas, Nike, Puma in ostale, so en korak pred vsemi, a tudi druge znamke jim sledijo. Ponujajo različne barve pa tudi posebne detajle, kot je mucka, ki naredi natikače nekoliko bolj ženstvene, sploh v roza barvi.

Balenciaga
Adidas X Stella McCartney
Gucci

Pri izbiri modnih dodatkov z napisi bodite pozorne, da imate na sebi le en kos, saj nočete izgledati kot billboard. Izbrani kosi naj bodo čim bolj preprosti, saj je napis že sam po sebi dovolj opazen.

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.