Oversize kosi za kul izgled

Tako nekako, kot hlače z visokim pasom, karo blazer ali pa kosmata jakna, svoje mesto vsako zimo najdejo tudi številni oversize kosi, ki delujejo izredno udobno, hkrati pa celotni podobi dodajo tisto kul piko na i. Seveda so v prvi vrsti prav pletenine, torej oversize puloverji in puliji, jope in volnene obleke, skratka vse, kar nas dobro greje tudi v najbolj hladnih dneh zimskih mesecev. Poleg slednjih so tu tudi kosi, ki močno dišijo po preteklih 80. in 90., torej suknjiči, hlače, jakne in plašči, katerih kroji se močno zgledujejo po moški garderobi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tokrat oversize kose nosimo predvsem v nevtralnih tonih, modni so v družbi monokromatskega stila, prav tako pa jim ne primanjkuje drznosti. Za slednjo tudi pri oversize oblačilih skrbijo usnje, vzorci (predvsem živalski) ter barve, ki spominjajo na drage kamne, ta hip tudi z dodatkom bleščic in metalnega leska. Navdušenje nad maksi oblikami oziroma številkami pa ne pojenja niti pri dodatkih, saj so skoraj bolj kot mini in midi torbice, na primer tiste velike, modne vrečaste torbe, v katere spravimo skoraj pol svoje kozmetične omarice. Ogromni seveda ostajajo tudi uhani, šali, špange in obroči za lase, pa tudi verižice in prstani in celo sončna očala vse bolj delujejo v to smer.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

In kako nositi tako velike kose to hladno sezono? Zopet je čar predvsem v mešanju maksi in mini kosov, ni pa nujno, saj moden ostaja tudi baggy look, če ga le znamo nositi. Torej, v kolikor si omislimo slednjega, potem bodo za nas kot naročeni predvsem nevtralni toni, po drugi strani pa uporabljajmo veliko kontrastov, sploh z odtenki zelene, rjave, oranžne in rdeče.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.