Pa-pa, nečista koža

Nedvomno se je že vsaka izmed nas kdaj znašla v situaciji, ko ni bila zadovoljna z videzom svoje kože. Presuha, premastna ali preobčutljiva, ta lahko resno vpliva na naš vsakdan. Prvo je nelagodje, ki ga čutimo na svojem obrazu. Sama sovražim občutek suhe kože, ko je ta, ne glede na to, koliko kreme nanesem na obraz, še vedno izjemno suha. Drugič videz kože zelo vpliva na našo samozavest in kako dobro se počutimo v svoji koži. Moram reči, da sem preizkusila že veliko različnih blagovnih znamk in malokatera me je 100 % pozitivno presenetila. Trenutno sem zelo zadovoljena in navdušena nad kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell, ki je ena vodilnih v svetu. Njihovi izdelki so zares odlični in vse hvale vredni. Poleg tega so zelo enostavni za uporabo in zelo učinkoviti.

Foto: Lost Production
Foto: Lost Production

Moja rutina je precej enostavna; vsako jutro in večer si obraz očistim z Ella Jane Celebrity Skin Wipes – organskimi robčki za čiščenje obraza. Ti popolnoma očistijo mojo kožo in velik plus imajo tudi zvečer, saj odstranijo vse morebitne ostanke ličil, ki jih odstranjevalec ni uspel. Po uporabi robčkov pa je tudi moja koža veliko bolj mehka ter gladka in občutek zelo osvežujoč. Vonj po pepermintu pa me prijetno spremlja še nekaj časa po uporabi. Robčke lahko prav tako uporabim kot osvežujočo masko za obraz po napornem dnevu, tako da naredim luknjo za nos in pustim delovati nekaj minut.

Foto: Lost Production
Foto: Lost Production
Foto: Lost Production
Foto: Lost Production

Po čiščenju kože nato uporabim hidrogel s kamilico za občutljivo kožo, ki poskrbi, da je moja koža navlažena ter čvrsta. Zelo priporočam vsem, ki imate probleme z iskanjem pravih izdelkov za obraz, ker je ta primeren za vse tipe kože. Posebej pa če imate občutljivo kožo, kot jo imam sama, saj hidrogel naredi kožo bolj odporno na druge izdelke in ostale vplive.

vir: osebni arhiv
Vir: osebni arhiv
vir: osebni arhiv
Vir: osebni arhiv

Tretji izdelek, ki se skriva v moji kopalniški omarici, je krema za mlado kožo, prav tako kot prejšnja dva izdelka znamke Heaven. Ta preprečuje masten videz moje kože na T predelih in obenem nahrani ostale predele na obrazu, ki so bolj suhi. Moja koža je z uporabo tega izdelka veliko bolj enakomerna in videz por je skoraj neopazen. Vsi trije izdelki so zelo spremenili videz moje kože v treh mesecih uporabe le-teh, opazila sem, da je njen videz veliko bolj zdrav ter sijoč. Majhne nepravilnosti, kot so mozoljčki in ostale nevšečnosti, pa so prava redkost, odkar uporabljam preparate kozmetike Heaven.

Foto: Lost Production
Foto: Lost Production

podpis_natasa21

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.