Party videzi z jeans hlačami

Vse, ki prisegate na udobje, zagotovo jeans modne kose nosite na zabavah in ker se je sezona teh pričela, je tukaj nekaj nasvetov, kako dodati x faktor svojemu videzu v jeans hlačah. Najprej izberite model, ki vam je najbolj všeč; ta hip so uradno popularne jeans hlače na zvonec, ki najlepše pristajajo na zelo visoke pete; te naj imajo platformo in naj bodo čim bolj zanimive. V  poštev pridejo odštekane barve ali pa tudi bleščice. Za top izberete oprijeto majico ali pa body.  Zelo lepe so kombinacije čipkastih kosov, ki dodajo kanček ženstvenosti. Če imate raje široke, boyfriend hlače, vam priporočam, da jih kombinirate z elegantnimi salonarji, ki videzu dodajo sofisticiranost. V tem primeru se nasprotja privlačijo in tako naj bo tudi zgornji del na primer elegantna bela srajca.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nato pridejo na vrsto oprijete hlače, za katere predlagam, da jih kombinirate s škornji ali pa gležnjarji. Top je lahko širši, zelo lepo pristajajo tudi žametni ali pa satenasti kimoni, ki popestrijo videz. Vse v trendu pa obožujete mum jeans, o katerih je veliko govora, saj so must have fashionistk. Te skombinirajte z oprijetimi, nogavičnimi gležnjarji, ki dodajo kanček seksapila, ki ga morda mum jeans nimajo na prvi pogled. Naj bo tudi majica zapeljiva, zelo lepi so razgaljeni hrbti, ki pokažejo ravno dovolj kože. Kombinacij je zares veliko in verjamem, da boste ta december uporabile vsaj eno od teh.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.