Pentlje tudi kot okras na nakitu

Prikupne pentlje so priljubljen modni detajl ne glede na letni čas ter trende. Majhne ali velike, čisto minimalistične ali pa živahnih barv ter posute z raznimi okrasnimi kamenčki – te vedno očarajo. Tokrat se je motiv pentljic znašel tudi na nakitu v različnih oblikah in tukaj so najbolj zaželeni trendi kosi. V prvi vrsti so še vedno hit statement uhani, ki kar ne grejo iz mode, ženske pa smo to modno smernico vzele za svojo. In tudi velike in opazne uhane krasijo pentlje, največkrat v kombinaciji s kristalčki, če ste za barve, je veliko tudi pisanih, barvitih v rožnati, zeleni in oranžni. Bolj enostavni dizajni so must have na zapestnicah, majhen obesek je ponavadi le dodatek k plastenju različnih manjših zapestnic. Včasih že majhen detajl pentlje naredi veliko razliko.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Pri ogrlicah pa lahko poiščete različne kombinacije; od velikih opaznih obeskov, ki bodo popestrili videz, do manjših enostavnih ogrlic, ki so idealne za vsak dan in velikokrat nosijo velik pomen. Tovrstne so tudi idealno darilo za najbližje in veliko znamk jih ponuja v kombinaciji z rojstnim kamnom, ki je določen glede na horoskop ali pa mesec, v katerem ste rojene. Naj vam ne bo žal vanje vložiti tudi več denarja, saj velja nakit s pentljami za večnega in ima luksuzni pridih. Vključile so ga tudi različne prestižne modne znamke, kot sta Chanel in Tiffany. Pentlje v nakitu predstavljajo simbol ljubezni pa tudi poroke in kot že prej omenjeno so dobro darilo ali pa namig za vaše naslednje želeno darilo.

Jessica Buurman
Betsey Johnson
Asos
Kate Spade
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.