Pet barvitih must have kosov

Spomladanska moda je prinesla veliko svežine v naše omare, tukaj pa je pet must have kosov, ki so zelo priljubljeni to toplo sezono. Prvi je vrhnji kos, moder trenč plašč, ki je eden ključnih med fashionistkami. Če ste za eleganten slog oblačenja, je za vaš klasičen baby blue trenč, če pa vam je bližje urbani stil, posezite po denim trenču, ki je prava osvežitev. Med obutvijo so popestritev rdeči salonarji, ki poživijo look. Ti se podajo skoraj vsem opravam, od klasične črne male obleke do kaki hlač in navadne bele majice. Salonarje boste lahko nosile in nosile, saj ne bodo šli iz mode.

Pinterest
Jil Sander
Pinterest
Jimmy Choo

Rože so to toplo sezono preprosto IN in barvita obleka s tem pomladnim potiskom ne sme manjkati v vaši garderobi! Nosite jo na bele športne copate ali pa visoke pete in jo prilagodite svojemu okusu. Če želite le kanček barve v svoji podobi, so dobra rešitev modni dodatki. Med nakitom kraljujejo statement uhani, ki naj bodo igrivi, zelo prisrčni so uhani z motivi sadja, kot so jagode, češnje in ostalo barvito sadje. Poleg uhanov med modnimi dodatki lahko izberete torbico, po možnosti v Pantone barvi leta. Vijolična bo zagotovo med naj barvami in naj bo vaš IT kos ravno vijolična torbica.

Pinterest
CO
Pinterest
Kate Spade
Pinterest
Gucci

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.