Pet ključnih kosov za svež look

Še malo in zaplavali bomo v vroče poletje, ki ga v zadnjih nekaj dneh oziroma tednih že okušamo. Verjetno prav vsi nestrpno pričakujemo počitnice in potovanja ter spokojno brezdelje. Poletno obdobje pa seveda zahteva tudi zelo prilagojeno garderobo, ki je lahko povsem preprosta, včasih pa prav zaradi visokih temperatur tudi precej zahtevna. V tem obdobju vsi stremimo k svežini, katere del so letos tudi naslednji, ključni kosi:

Bele hlače so v resnici velik hit vsake sezone, pa naj bodo dolge ali kratke, široke ali izredno ozke. Tokrat so v ospredju nezarobljeni denim modeli ter dolgi, ohlapni modeli iz svile ali lanu. Nosimo jih poleg mornarskih črt, še lepše pa so tokrat v družbi rumenih ali pink kosov.

Pinterest
Pinterest

Črtasta srajca je vsekakor eden največjih hitov letošnje pomladi in poletja. Še najraje v povsem bazični obliki, ki pa jo priredimo s svojo domišljijo, torej jo zavežemo ali zapnemo nekoliko drugače oziroma izberemo kanček spremenjen kroj, z ali brez dodatnih dekorativnih elementov.

Pinterest
Pinterest

Rumena obleka spada v tokratni must have nabor, njena popularnost pa je, kot kaže, še večja od klasične cvetlične obleke. Rumeni kosi tokrat tvorijo izredno sveže outfite, ki pa hkrati niso dolgočasni ali preresni.

Pinterest
Pinterest

Prosojna bluza je tudi v tem primeru namenjena vsem, ki si drznejo kanček več, saj zanjo to leto potrebujemo veliko samozavesti. Naj bo v eni barvi ali pa potiskana z rožami, črtami ali etno vzorci, spodaj naj ne bi nosile prav nič, morda zgolj čipkast bralette, a še to je lahko odveč. Še posebej lahkotno deluje poleg safari kratkih hlač ali pa v pasu visokega mini krila na gumbe.

Pinterest
Pinterest

Ohlapen kombinezon je sicer tokrat stopil nekoliko v ozadje, a v iskanju svežega looka je to zagotovo pravi kos za nas. Naj bo kratek ali dolg, pomembno je, da je ohlapen, v materialih, ki dihajo. Za prav poseben pridih so to sezono tu orientalski vzorci, ki ponujajo še več elegance in ženstvenosti.

Pinterest
Pinterest

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.