Pet kosov za kul videz te jeseni

Jesensko obdobje je za mnoge malce žalostno, saj se le stežka poslovimo od poletja, a hkrati so lahko prav ti meseci tudi najlepši, sploh za modne kombinacije. Barvita narava v družbi sivih, večkrat deževnih dni pogosto ponuja obilico navdiha tudi pri izbiri outfitov in te prehodne mesece ne bo prav nič drugače. Tu so izredno intenzivne barve, ki se lepo podajo klasičnim beli, črni in sivi, pa tudi nevtralnim, sploh nude, kamelje rjavi ter odtenku bele kave. Ponovno so se izoblikovali tudi številni trendi, ki so do sedaj že dodobra preplavili naše ulice, med njimi pa vsekakor izstopa nekaj posameznih kosov, brez katerih tokrat res ne gre.

Pinterest

Kul videz je to jesen ena glavnih točk modne scene, zato vsekakor ne manjka kosov, s katerimi ga v hipu dosežemo. Tu so črna mini krila, lahko v mat usnju ali pa lakastem lesku, ponavadi zelo oprijeta oziroma krojena v A obliki, z visokim pasom ter dekorativnimi zadrgami in/ali zaponkami. Še eden od kosov, ki ga ne smemo izpustiti, je karo blazer, ki ga lahko nosimo v zgodbi hlačnega kostima ali posamično, z belo T majico ter vpadljivimi gležnjarji. In ravno slednji so še ena od izstopajočih smernic te sezone, pa naj gre za rdeče, nogavične gležnjarje, bele ali pa lakasto črne črne.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

V svoji garderobi tokrat nujno potrebujemo tudi oversize pulover, pleten in v opaznem odtenku, ki so mu večkrat dodani še duhoviti napisi oziroma slogani. Nenazadnje pa ne gre izpustiti tudi pokrival, sploh tistih po navdihu francoskih deklet.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.