Pet modelov belih srajc, s katerimi je nemogoče zgrešiti

Bele bluze so kos, ki predstavlja odlično in pametno investicijo, saj vedno pridejo prav in jih lahko zato nosite vse leto. Poleti zavihate rokave in enostavne modele nosite celo čez kopalke, kar je v resnici tudi seksi, sploh če gre za moško belo srajco. Seveda obstajajo mnoge interpretacije tega praktičnega kosa, za vas pa sem jih izbrala pet, ki jih imam tudi sama v garderobni omari in jih redno nosim. Priznam, da znajo rešiti marsikatero situacijo.

vir: Pinterest
vir: Pinterest

Bela moška srajca. Nedvomno must have kos vsake ženske garderobe; vedno pride prav, je idealna s kavbojkami, krilom z visokim pasom, kostimom. Ima mnogo različnih interpretacij, lepa je z ženstvenimi uhani, zelo odpeta in z vidnim, čipkastim nedrčkom.

DSC_8421

Bela bluza s pentljo. Je ravno prav romantična, detajl pentlje pa je tisti, ki jo naredi posebno ter preprosto lepo. Ni nujno, da je bombažna, lahko je svilena, z mehko padajočo pentljo v isti ali kontrastni barvi. Karkoli, ker so pentlje pač lepe in vedno aktualne.

vir: Pinterest
vir: Pinterest

Bela boho bluza. Top kos letošnjega poletja in tudi kos, ki vas bo takoj polepšal. Ima široke rokave, lahko gola ramena, je obogatena s čipko, z vrvicami okrog vratu in je vedno rahlo daljša, zato jo boste veliko nosile s kavbojkami in usnjenimi dodatki.

vir: Pinterest
vir: Pinterest

Bela srajca s čipko. Čipka vedno poskrbi za kanček dodatne romantike in ne bo šla nikoli iz mode. Lahko obogati ramena, kakšen del pri žepu, lahko pa gre tudi za srajco, ki je v celoti čipkasta. V tem primeru je ključnega pomena kvaliteta čipke, ker mora biti prefinjena in ne “plastična”, da jo boste lahko dobro nosile.

vir: Pinterest
vir: Pinterest

Bela srajčna obleka. Pazite na dolžino, ki mora biti nujno do kolen, ker jo boste nosile prepasano, in pas pobere kar nekaj dolžine. Lepa je z naravnimi, usnjenimi dodatki, nizkimi sandali in crossover torbico. Je praktična, a pazite na material, saj se 100 % bombaž v tej različici tudi zelo mečka.

vir: Pinterest
vir: Pinterest

podpis

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.