Pet modnih dodatkov, ki jih vidimo povsod

Marec je tu! In v zraku je že mogoče čutiti prihajajočo toplo sezono. Še malo pa bomo pospravile plašče in debele pletenine ter se prepustile pomladnim kosom. Z novim mesecem pa prihajajo novosti, tudi med modnimi dodatki. Nekatere že dobro poznamo, saj so bili it kosi že v mrzli sezoni, tako da če ste se že takrat odločile za nakup, bravo! Če pa teh še nimate, vas bodo morda naslednje modne kombinacije prepičale v nakup. Naslednje modne dodatke ima veliko fashionistk in tako spadajo pod IT oziroma must have modne kose. Prvi modni detajl, ki je zavladal modnemu svetu, so nogavice. Te so modne blogerke ter poznavalke skombinirale kar z odprimi sandali, kar naredi nogavice zares vidne. Te brez dvoma služijo svojemu namenu v mrzlih mesecih, saj si ne predstavljam, da bi brez njih nosile sandale, ki so namenjeni vročim poletnim mesecem.

Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram

Nakit, o katerem smo že pisali, pa še vedno krasi vratove modnih deklet. In to je must have personaliziran nakit, ki ima svoj pomen. V veliki prednosti so inicialke; torej omislite si obesek z vašo začetnico imena ali pa ljubljene osebe. Tretji must have modni dodatek je torbica iz PVC-ja. Ta je največkrat prozorna in v kombinaciji z različnimi odtenki, kot sta roza in modra. To lahko enačimo z neon trendom, ali jo preprosto obožujete ali pa vam sploh ni všeč. Tu so še daddy superge, ki nikakor ne gredo iz mode in še vedno kraljujejo na modni sceni. Najbolj in model je brez dvoma znamke Balanciaga. In še zadnji IT modni kos so špangice; te so zelo lepe, ljubke in nas nedvomno rešijo na bad hair day. Če ste srakice po duši, izberite takšne, ki imajo bleščice ali pa bolj klasične s perlicami. Zanje ne boste odštele veliko denarja, saj jih ponujajo različne znamke, kot sta H&M in Zara, in modni namen bo dosežen.

Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.