Pet napotkov za popestritev stila

Večno vprašanje je: Kaj lahko še naredim, da bi bil moj stil boljši, primeren za moj življenjski slog, moderen, a hkrati ne revolucionaren, saj želim ostati zvesta svojemu Jazu? Mislim, da je stil zelo povezam z dejstvom, da moramo biti zvesti samemu sebi, zato je moda odlična prijateljica, ne smemo pa ji slepo slediti. Vedno upoštevajte ogledalo in osebno počutje: če niste za skinny, pač niste, s tem ni nič narobe, konec koncev imamo ženske mnogo različnih postav in težko bi našli kos, ki bi bil brezhiben na vseh. Ker verjamem, da imamo vse premalo časa in neprestano hitimo sem in tja, vam tokrat ponujam pet hitrih in enostavnih trikov za izboljšanje osebnega sloga. Nobenih revolucij, le pet modnih in lepotnih pozornosti, ki poskrbijo, da izgledamo bolj urejene. Osebno menim, da v vsaki situaciji delujejo brezhibno in pri meni tudi poskrbijo, da se počutim bolj samozavestno, zato upam, da vam bodo všeč.

Kavbojke s petami. Vse je v tem, da izberete dobre pete in čevlje, ki so opazni. Lahko gre za salonar (moja najljubša izbira) ali sandal, kavbojke pa so lahko oprijete ali nekoliko bolj ohlapne (namig: poglejte zadnjo kolekcijo kavbojk v Commi, so resnično dobre!); kombinacija med visoko peto in kavbojkami, ki so nekoliko bolj športen kos naše garderobe, vedno deluje brezhibno. Salonarji s peto so tako ali drugače zelo uporabni, zato naj bo domišljija brez meja in poskusite izbrati nekaj, kar ni črno ali rjavo, sploh zdaj, ko je topla sezona že skoraj tukaj.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ne varčujte pri torbici. Ravno včeraj sem s prijateljico kramljala o pomembnosti torbice ter o tem, da se ženske premalokrat zavedajo, koliko je pravzaprav pomembna za stil. Dobra torbica je seveda tudi dražja, vendar imejte v mislih, da ne traja le nekaj sezon, lahko je tudi večna. Sama upoštevam naslednje pravilo: Za večerne in posebne priložnosti so torbice bolj dostopne, za dnevne so kultne. To pa predvsem zato, ker dnevno torbico vlačim povsod in je veliko bolj opazna od večerne, ki jo uporabljam tu in tam. Moje najljubše znamke so Rebecca Minkoff, Diane von Furstenberg in Donna Karan. Pri teh najdete modele, ki niso pretirano dragi, so pa 100 % dobri.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Rdeča šminka. Ni nujno, da je kričeča rdeča, saj ima vsaka ženska svoj odtenek in tudi temne ali že skoraj vijolične so zanimive. Rdeča šminka zahteva malo več samozavesti, a ko najdete svojo, se boste vanjo zelo hitro zaljubile. Nisem za mat, ker so zahtevnejše in tudi znajo izsušiti ustnice, prisegam torej na nekaj bolj kremnega in mehkega. Naj dodam, da rdeča zahteva obrobo s svinčnikom, brez roba obstaja možnost, da se hitro razlije čez rob ustnic, kar ni lepo. Imejte jo v torbici, ker zahteva korekture, je pa zelo hvaležna.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Bela srajca ali bluza. V tem trenutku sem zelo za boho in mislim, da prav lepo popestri žensko podobo ter poskrbi za kanček romantike, ki nikoli ne škodi. Popolnoma gladka in enostavna bela moška srajca pa je lepa zato, ker jo nosimo s čipkastim perilom in ima čarobno moč, da popestri tudi kavbojke ali elegantne črne hlače. Sedaj so na voljo tudi modeli, ki se spredaj zavežejo, sicer so dokaj poletni, ampak v kombinaciji s kavbojkami prav luštni. V svoji omari vedno imejte belo srajco, ker zna rešiti marsikatero težavo, kot mala črna obleka.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Bela obleka. Ima zelo podobno moč kot črna, ampak je še vedno manj aktualna, oziroma je toliko ne poznamo. Zdi se mi, da je bela obleka, denimo v midi različici, zelo dober kos, ki ga lahko vedno nosimo. Dodajte ji usnjeno ali jeans jakno in bo popolna. Nosite jo s petami, balerinkami ali športnimi copati in bo še kako aktualna. Dodajte ji dober kos nakita, malo torbico ali obroč v laseh in bo popolnoma zaživela. Pa ne samo to: je idealna na plaži in je top kos letošnjega poletja.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest

podpis

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.