Pet top kosov za popestritev poletne garderobe

Tokrat sem za vas izbrala pet top kosov, ki popestrijo poletno garderobo in hkrati poskrbijo, da smo modne, lepe in ravno prav seksi. Všeč mi je poletna moda, ker ni niti malo obremenjena, nič zahtevna, ravno prav barvita in, jasno, čudovito romantična. Ne potrebujete veliko: ščepec dobrega okusa, malo navihanosti in dobro mero pozitivne energije, da izberete tiste kose, ki vas naredijo še lepše, kajti, saj veste, vsaka izmed nas je po svoje edinstvena in čudovita.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Dobre kavbojke. Poletnih modelov je ogromno in vse so nekaj posebnega; najbolj aktualni so modeli z resicami na koncu hlačnic, zelo zanimivi, a morda tudi sezonski. Če pa ste za nakup, ki ga boste nosile tudi naslednje leto, si raje privoščite kuliso v pasu in svetlo barvo ter izredno lahek, poleten jeans. Tovrstni modeli so nosljivi in elegantni, najlepši z bluzami pa tudi z visokimi petami.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest
vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Bela bluza, rahlo prosojna in s širokimi rokavi. Zame je nedvomno najlepši kos poletja, ker so mi bluze nasploh zelo všeč in menim, da so tudi najbolj nosljive. Je lepa celo s kopalkami, pa tudi z jeansom, krilom z visokim pasom in elegantnimi hlačami. Če ste za boho pridih, jo le kombinirajte s kratkimi jeans hlačami. Bluza ima lahko kuliso, cofe, čipko, lahko je iz kombinacije tila, gaze in bombaža. Je pa vedno lahkotna kot oblaček.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest
bb093a9ffd8f93c4bdf26cef0bca7d26
Vir: Pinterest

Top z golimi rameni. Saj vem, se že ponavljam, a tako pač je. Top z golimi rameni je kos, ki ga morate imeti, o tem ni dvoma. Nosite ga v vseh možnih kombinacijah, tudi kavbojke so dobrodošle! Lahko je gladek, na volančke, s čipko, enobarven ali pa z vzorci, najpomembneje je, da izpostavi ta čudovit del ženskega telesa, ki poleti deluje še posebej atraktivno: ramena.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest
vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Dolga obleka. Imejte v mislih, da je prav poletje njen čas, saj jo boste pozimi prav gotovo težko nosile. Interpretacij in modelov je ogromno: enobarvne, gladke, krojene na A, z volančki, potiski, črtami, pikami … Moja najljubša je vedno enobarvna, ker ni tako zahtevna in tudi opazna, hkrati pa ohranja dobro mero romantike, ki mi je zelo všeč. Najlepša je z nizkimi sandali, če pa se le da, jo kombinirajte z usnjenimi dodatki, ki so trenutno must have poletja.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest
vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Usnjeni, nizki sandali. Lahko so popolnoma enostavni: dva trakova in nič drugega. Lahko pa si omislite barvite cofe ali gladiatorke, ki so in tudi bodo v modi; stavite na naravne barve in udobje, ker je zdaj zelo vroče in tudi stopalo zahteva nekaj več prijaznosti. Dobra obutev je hkrati dobra naložba, vedno pride prav in jo boste dolgo nosile, če bo le material kvaliteten. Zakorakajte v poletje, polne lepega in z nasmehom, ker je to naša sezona in žal ne traja za vedno.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest
vir: Pinterest
Vir: Pinterest

podpis

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.