Plašči, ki so kot nalašč za muhasto aprilsko vreme

Dež, sonce in vse nekaj vmes – prehodno aprilsko vreme se iz ure v uro spreminja. In velikokrat nam vreme lahko malce zakuha pri iskanju oblačil zjutraj, ko že tako ali tako ne vemo, kaj bi oblekle. Stavite na dežne plašče, ki jih lahko najdemo v različnih krojih, barvah, in teh je ta hip v trgovinah še pa še. S porastom PVC trenda je tako ponudba izredno velika in na vas je, da poiščete popolnega, ki bo dopolnjeval vaš videz. Med odtenki nekako prevladujejo pasteli, ki lepo obarvajo spomladansko modno zgodbo. Od svetlo modre do rožnate, rumene in lila vijolične, ki je med fashionistkami nekako najbolj prisotna. Neon odtenki imajo ta hip svoj moment, tudi med plašči za prehodno, spomladansko obdobje. In najbolj zaželen je pink, oranžen in kričeče rumen neon odtenek.

Pinterst
Rains
Pinterest
Pinterest
Asos

Če pa imate raje nevtralne, zemeljske modne tone, je tu bež v vsej svoji lepoti, ta je največkrat spremljevalka trenč dežnega plašča, ki spada med najbolj klasične modne kose, ki bi jih, po mnenju strokovnjakov, morala vsaka ženska imeti v omari. Kot prej omenjeno je lahko trenč klasičen dežni plašč v bež odtenku, a na modni sceni je zaželen tudi v črni različici. Ta ima največkrat izredno visok sijaj in material, ki ga omogoča, je PVC, ljubiteljice usnja pa si tega lahko omislite v rokerskem dizajnu. Med modnimi detajli, ki spremljajo dežni plašč, je kapuca, ki naredi kroj nekoliko bolj športen. Piko na i pa brez dvoma doda pas, ki je v enakem materialu kot plašč in izgleda kot del le-tega. Za še bolj šik modno opravo si omilite dežnik v podobnem odtenku kot je vaš dežni plašč, korak dalje pa lahko greste tako, da se odločite matchy-matchy videz tudi s sedaj izredno priljubljeno kapo bucket hat, ki naj bo v slogu vašega plašča.

Rains
Asos
Pinterest
Pinterest
Coach
Other Stories
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.