Plise kosi tudi to pomlad podarjajo več ženstvenosti

Govora tokrat ni le o najbolj slovitem plise krilu, tudi ne zgolj o plise obleki, temveč se slednji pojavlja tudi pri mnogih, včasih celo nepričakovanih kosih, kot so jakne in blazerji, široke hlače in celo pri torbicah. Pa vendar, ko ciljamo na ženstven look, si ne moremo kaj, da ne bi v prvi vrsti pomislili prav na plise krilo. Letos le-to ostaja v midi in še raje maksi dolžini, od lanskih pa ga ločijo predvsem barve. Te so namreč močne, celo neon, zaželeni so raznorazni potiski, super moden pa je tudi motiv color-block. A brez skrbi, za vse, ki raje ostajamo v nežnejših, klasičnih vodah, so na voljo tudi neštete različice pastelnih, sorbet in zelo naravnih tonov, kjer poglavitno vlogo verjetno igrajo ravno rjava, zelena, pink in rumena.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Za dneve, ko vreme ostaja muhasto, so kot naročene kombinacije plise krila, hlač oziroma obleke ter puloverja. To je nedvomno preverjen duo, ki nas ne bo pustil na cedilu prav nikoli. Še eden takih pripada T majici in jeans jakni oziroma letos še raje suknjiču, kjer za piko na i ne smejo manjkati bazični sandali z visoko petko ali vsaj bele superge. Plise najdemo tudi pri letos obveznih outfitih, kot so kostimi. Zraven se lepo podajo svileni slip topi, crop topi, pa tudi lahkotne in zelo romantične bluze, ki nudijo kanček prosojnosti.

Pinterest
Mango
Mango
Mango

Plise krilo je kot naročeno, ko iščemo kombinacijo k zanimivi srajci. Seveda naj bo slednja v mono odtenku, zanimivost pa naj ji raje nudita dobra struktura ter dodelan kroj. V kolikor se odločimo za plise hlače, predlagam, da razmislimo tudi o kratkih modelih, saj je prav v takšni različici ta, sicer izredno zahteven kos lahko še kako oprostljiv do naše postave. In če ne drugega, bo več kot odličen dodatek kopalkam, letošnjo pomlad skoraj sigurno enodelnim.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.