Poletje v roza karo vzorcu

Letošnja pomlad in poletje sta popestrena z raznimi vzorčki; od pikic, črt pa vse do rož in drznih živalskih potiskov, tukaj pa je še karo, ki smo ga v nekoliko drugačni obliki vajene pozimi. V mrzli sezoni je karo vzorec ponavadi povezan z nevtralnimi odtenki pa tudi rdečo in modro, v topli sezoni pa je popolnoma prenovljen v rožnati barvi. Popolna kombinacija je priljubljena izbira modnih ljubiteljic po vsem svetu, nosimo pa ga na različnih oblačilih, tudi v kopalni modi. Za vsak dan so zelo lepe krajše obleke v roza karo vzorcu, nosimo jih lahko na nizke sandale, zelo lepe so v metalnih odtenkih, od zlate, srebrne do bronze. Karo obleka je zagotovo statement kos, zato naj bodo ostali modni kosi le dodatek. Nakit naj bo tudi enostaven, saj veste, da je sedaj in plastenje minimalističnega nakita. Če ste bolj za hlače, je veliko matchy-matchy videzov, ki ponujajo top in kratke hlače v istem karo roza odtenku.

Pinterest
www.prettylittlething.com
www.saksfifthavenue.com

Karo pa lahko najdemo tudi v kopalni modi in na voljo je zelo veliko krojev kopalk, za čisto vsako se najde vsaj en dizajn. Kot smo že pisale, je letošnjo poletno sezono čisto prevzel enodelni kroj kopalk, ki navdušuje zaradi svojega preprostega, a praktičnega videza. Enodelne roza kopalke pa lahko nosite tudi kot top na jeans hlače ali pa maxi dolgo belo krilo. Za ljubiteljice dvodelnih kopalk je tukaj klasični bikini, s katerim ne morete zgrešiti. Če ste bolj za modne videze, je tukaj bordot izrez, kjer so v centru pozornosti razgaljena ramena. Za retro pridih pa si omislite roza karo kopalke, ki imajo spodnji del visok, ta izbira lepo poudari atribute in doda zanimivo noto videzu. Ne pozabite na modne dodatke, v igri so velike torbe iz rafije in pokrivala v bež in beli barvi, ki dopolnijo videz.

Pinterest
Pinterest
Zaful

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.