Poletni minimalizem

Trenutno med modnimi smernicami vlada pravi kaos; od različnih vzorčkov, kot so črte, rože, živalski potiski, pike, do raznolikih barv, kot so neon, pastelni odtenki in še in še. In v tem kaosu za vse, ki imate rade preprost, eleganten in večen videz, obstaja rešitev: minimalizem, ki pravzaprav ne gre nikoli iz mode. Ta je bil prisoten povsod: Loewe, Bottega Veneta, Jil Sander, Stella McCartney in Hermès so ga vključili v pomlad in poletje 2017. Čar tega se skriva v skrbno izbranih kosih, dobrih materialih, čistih linijah in v nešteto kombinacijah. Najbolj opažene so bile preproste obleke z napihnjenimi rokavi v različnih odtenkih bele, sive pa tudi kaki barve.

Loewe Spring/Summer 2017
Jil Sander Spring/Summer 2017
Bottega Veneta Spring/Summer 2017
Stella McCartney Spring/Summer 2017

V mislih imejte pravilo “več je manj” in na ta način tudi izbirajte kose. To so: navadna srajca, lahek plašč čistih linij, ki ga lahko oblečete za zvečer nad navadno črno obleko, lepo telirane culottes hlače ali pa cami obleka ali top, ki preprosto pristaja čisto vsaki. Izkoristite minimalizem do konca in ne pretiravajte z modnimi dodatki; majhna črna clutch torbica in elegantni salonarji so vedno prava izbira. Pri izbiri nakita posezite le po enem kosu v srebrni ali pa zlati barvi.

Calvin Klein
Sofie D’hoore
Cami NYC
APIECE APART

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.