Polne pete za vsak okus

Verjetno ste z največjim veseljem pospravile toplejša obuvala in pripravile sandale ter ostale odprte čevlje. Vsem, ki se odločate za nakup novih, predlagam polne pete, ki so bile stalnica na modnih brveh vseh večjih oblikovalcev za pomlad in poletje 2017. Te zelo lepo podaljšajo noge in so veliko bolj udobne za vsakodnevno uporabo kot navadne visoke pete. Verjamem, da se za vsako najde kakšen par, ki ga bo preprosto vzljubila. Za vse, ki imate rade zelo preproste minimalistične enobarvne modele v nevtralnih odtenkih, so popolna izbira beli ali pa črni v mules različici. Te se zelo lepo podajo kratkim jeans hlačam ali pa beli obleki. Če ste za bolj klasičen model, ki nogo tudi fiksira, poiščite takšne z vezalkami.

Ulični stil
Paloma Barceló
Castañer

Vse, ki prisegate na intenzivne barve in statement čevlje, preprosto izberite polne pete v bolj udarnih odtenkih. Rdeča in rumena sta med najbolj IN odtenki, a seveda ne morete zgrešiti niti z modro ali zeleno. Zelo pomembno je, da poiščete takšne, ki se bodo podale kosom, ki jih že imate v svojih omarah.

Ulični stil
Paloma Barceló
Tabitha Simmons

Zadnje, ki jih lahko nosite tudi za posebne priložnosti, so v metalnih odtenkih v kombinaciji z večno elegantno črno barvo. Te najbolje pristajajo skupaj s črno malo oblekico, ki bi jo morala v omari imeti vsaka. Ključ do popolnega videza pa je tudi v modnih dodatkih in nakitu, ki naj se ujema z vašimi polnimi petami. Torej če si jih omislite v zlati barvi, naj bo nakit prav tako zlat.

Ulični stil
Paul Andrew
Balmain

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.