Pomembnost čiste kože in darilo za vas

Zakaj je pomembno, da je prvi izdelek, ki se dotakne vašega obraza, naj-boljše kakovosti? Če je vaš izdelek za čiščenje kože slabe kakovosti, ki masti kožo in maši pore, potem lahko tudi vašo drago in zelo kakovostnokremo vržete naravnost v smeti. Mislite, da pretiravam? Niti slučajno! Marsikateri mojster ličenja svetovnega kova mi je večkrat povedal, da je največja napaka, ki jo naredimo ženske na področju nege in ličenja, prav ta, da hodimo spat s sledmi make-upa, potem se namažemo z drago kremo proti gubam in nočemo verjeti ali razumeti, da ne bo delovala.

Vir: Pinterest

Koža potrebuje predvsem vodo. Ko govorimo o vlaženju kože, mislimo na dodajanje vlage in ne maščobe koži, kar pa je med kozmetičnimi izdelki žal redkost. Najboljši izdelki za čiščenje kože so topni v vodi. Delujejo na način, da jih nežno masiramo v kožo, nase vežejo umazanijo, odvečno maščobo, ostanke ličil, vse to pa zatem enostavno speremo z vodo. Ogrci, ki so posledica zamašenih por in oksidacije, nastanejo vsakih 6 ur.

Vir: Pinterest

S pravilnim izborom izdelka za čišče-nje lahko učinkovito preprečujemo nastajanje kožnih nečistoč. Izdelek za čiščenje, ki ni premasten, je odlična izbira tudi za čiščenje predela okoli oči, saj se s tem izognemo nastajanju opaznih podočnjakov in napihnjenosti na tem predelu. Pomembno je, da vedno, ko je mogoče, izbiramo izdelke, ki temeljijo na naravnih sestavinah in ne vsebujejo škodljivih kemikalij in konzervansov. Ne varčujmo pri izbiri prvega izdelka, ki se dotakne naše kože, saj je ta korak zelo pomemben. Kožo v prvi fazi očistimo nečistoč oziroma ličil in jo tako osvežimo in pomladimo, v drugi fazi pa jo globinsko očistimo, nahranimo in pripravimo na regene-racijo z vlažilno kremo.

Heaven by Deborah Mitchell
Heaven by Deborah Mitchell

Kozmetika Heaven by Deborah Mitchell je ena izmed mojih priljubljenih. Izdelki so res vrhunski in vem, da vas ne bodo razočarali. Me ne čudi, da so tako priljubljeni po vsem svetu, in jasno je, da delujejo. Obljubljajo angelsko kožo, kar ni le utopija, če sledimo lepotnim napotkom. Lepa koža potrebuje malo več truda in pravo nego, a bo rezultat na koncu brezhiben.

Heaven by Deborah Mitchell

V sodelovanju s kozmetiko Heaven, ki jo najdete tudi pri nas, in sicer tukaj, je nastala današnja nagradna igra. Imamo šest čudovitih nagrad! Eno bralko bomo osrečili s tem bogatim setom, da bo njena koža res sijala in bo do poletja dobesedno na vrhuncu:

  • Čistilno mleko New edition cleanser 30 ml
  • Hydro čistilno mleko 30 ml
  • Milo za obraz Cleanse and Foam 45 ml
  • 1 x Ella Jane robčke za odstranjevanje make-upa Renew, Heal in Refresh

Pet bralk pa bo dobilo Ella Jane robčke za odstranjevanje make-upa Renew, Heal in Refresh. Biorazgradljivi robčki iz naravnih sestavin za čiščenje in vlaženje obraza, ki ne vsebujejo parabenov,  alkohola, klora, dišav, umetnih barvil in aditivov. Sodelujete tako, da všečkate in pokomentirate zadnjo objavo na Instagramu @heaven_slovenia in jim sledite! Ko ste vse to naredile, nam pošljite mail na darilo@glitter.si in ne pozabite na svoje podatke! Darila bomo poslali po pošti!

Heaven Ella Jane robčki za odstranjevanje make-upa
Heaven Milo za obraz cleanse and foam
Heaven Čistilno mleko New edition cleanser
Heaven Hydro čistilno mleko

Do takrat bodite super zdrave in tudi super lepe! Srečno vsem!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Draga Lorella, odlično, odlično! Sama še dodam, da opažam vidne pozitivne spremembe na koži obraza, odkar sem vsak dan v gozdu. Še ena dobra stran izolacije, ki mi ponuja čas, da si lahko privoščim dolge sprehode in tekanje v čistih vibracijah in dihih gozda. Objemam, maham xxx

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.