Pomlad prinaša usnjeno jakno z vezeninami

Čeprav nas nizke temperature in mrzlo vreme še vedno spremljajo, smo z nestrpnostjo pregledali, kaj nam trendi v letu 2017 predlagajo za vmesno obdobje. Med najbolj “in” kosi se je znašla ravno usnjena jakna. Pa ne kakršnakoli, temveč tista z vezeninami in našitki. Usnjena jakna je namreč  eden izmed najbolj dragocenih kosov ženske garderobe, brezčasen in izven trendov,  klasika nad klasiko. Lahko jo kombiniramo tako na jeans, krilo, romantično obleko ali elegantne hlače. Je preprosto vsestranska, prav zato ne preseneča, da jo oblikovalci vedno predlagajo v nekem novem tonu, z nekim novim dodatkom. Medtem, ko že nestrpno čakamo na pomlad, smo si ogledali ponudbo spletnih  trgovin in odkrili nekaj zanimivih modelov usnjenih jaken z vezeninami.

Gucci
Topshop
Valentino
Alexander McQueen

Usnjene jakne s cvetličnim vezenjem imajo svoji ponudbi Christopher Kane, Alexander McQueen in Etro. Nekoliko drugačen pristop pa je ubral duo Dolce & Gabbana in na svojih usnjenih jaknah uporabil motive zvezd, Valentino je  svoje okrasil z oblaki in metulji, medtem pa je blagovno znamko Maje  navdihnili motiv kril. Niti high street znamke niso zaobšle tega trenda, H & M ima v svoji ponudbi čudovito jakno iz umetnega usnja z roza vezenimi cvetovi . Topshop pa je izpostavil pravo biker jakno z gumbi in kovicami, ki se ji ob strani raztezajo orhideje in znamenja v kitajski pisavi.

Alexander McQueen
Alexander McQueen
Cristopher Kane
Dolce & Gabbana

Različni vezeni motivi tako robustni usnjeni jakni dodajo pridih ženskosti in elegance. Ženske, ki pa ne marajo cvetličnih motivov, bodo navdušene nad jakno z našitki in vezeninami Wonder Woman.  Kot vidite, bodo vezene usnjene jakne velik hit prihajajoče pomladi. Spodaj smo izbrali nekaj najlepših iz aktualne ponudbe dizajnerskih hiš in high street znamk.

Topshop
Topshop
Maje
Ily Couture

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.