Ponovno moden potisk iz šestdesetih

Razgibana moda bo na vrhuncu te tople sezone. Trendi za pomlad in poletje 2020 obetajo veliko novosti, ki bodo navdušile še tako zahtevne modne poznavalce. Med smernicami bodo veliko vlogo igrali tudi različni potiski, v članku #NatašinIzbor sem pred kratkim pisala o pikah, ki bodo zavladale modni sceni. Poleg klasičnih in nepogrešljivih pik pa bo navduševal še en vzorček, in to je retro potisk iz šestdesetih, ki je bil stalnica v takratnem modnem svetu, pa tudi med notranjo opremo. Bolj natančno: retro tapete so inspiracija, po kateri so se zgledovali številni svetovno znani modni oblikovalci. Te so opazne, živahne in velikokrat v kombinaciji z živahnimi odtenki.

Christopher Kane
vir: Pinterest
Tory Burch
Prada

Potisk vključuje rože, ki so stalnica v spomladanskem času, pa tudi različne geometrijske like, ki jih spremljajo prej omenjene živahne barve. Od modre, ki bo brez dvoma kraljica tople sezone, zelene, pa seveda ne sme primanjkovati tudi toplejših odtenkov, kot so oranžna, rumena in rdeča. Tovrstni kos zagotovo spada pod statement oblačila; must have bodo hlače, ki jih lahko nosite na različne tope, in modni dodatki so tisti, ki bodo outfit transformirali. Za vsakodnevno uporabo posezite po nizki obutvi; z belimi športnimi copati ne morete zgrešiti, za posebne priložnosti pa izberite visoke pete.

vir: Pinterest
Moncler Genius
vir: Pinterest
Prada

Hlače v potisku šestdesetih let pa niso edini modni kos, ki očara. Izberete lahko med oblekami maxi, midi in mini dolžine. Pa tudi sofisticirane srajce lahko lepo izpadejo na elegantnih širokih hlačah ali pa jeansu, ki je tako zelo vsestranski. S tem trendom se lahko zares pozabavate in upajte si uporabiti živahne modne dodatke; še vedno je IN naglavno okrasje, kot so obroči in špangice, tudi lepa ter kvalitetna torbica lahko povsem spremeni opravo. Torej to pomlad stavite na potiske ter živahne barve in tako ne morete zgrešiti.

vir: Pinterest
Richard Quinn
Molly Goddard
Gucci
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.