Ponovno obdobje igrivih resic

Jesenski trendi zares navdušujejo in so prava paša za oči za vse, ki  ljubite novosti na tem področju. Kot smo že pisali je to hladno sezono prisoten kavbojski pridih in z njim tudi posebni detajli. Med te spadajo tudi resice, ki pridejo in spet gredo ter pridejo med modne smernice. Te so ponovno tu in prinašajo kar nekaj svežine ter igrivosti med modnimi kombinacijami. Na prvem mestu so tu statement jakne s resicami, ki naredijo vtis. Največkrat so te v usnjenem materialu, veliko pa je tudi bolj urbanih jaken v jeansu, tudi semišu. Če ste za klasiko, stavite na črno, tiste, ki pa rade tvegate in imate rade izzive, si omislite statement jakno v odtenku rumene ali pa zlate. Veliko je tudi preprostih topov z resicami, ki poskrbijo za tisti x faktor, ki ga vse vsakodnevno iščemo.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Če bi lahko stavila le na en kos, ki bo letos preplavil modne ulice, bi bilo to midi usnjeno krilo z resicami. In če se sprašujete, kaj ga dela tako priljubljenega, je odgovor zelo preprost. Je izredno vsestranski, lahko ga nosimo na sto in en način in primeren je za različne modne sloge. Preprosto ga lahko nosimo na pletenine v nevtralnem odtenku in poskrbimo za popestritev z modnimi dodatki. Za bolj športen slog si omislimo usnjeno krilo z resicami na športno jopico s kapuco ter supergami. Omislite si pa lahko tudi bolj rokerski videz z jeans srajco in usnjenimi modnimi gležnjarji. Možnosti je res nešteto in veliko videzov smo lahko še videli na modnih poznavalkah, pri katerih lahko črpamo inspiracijo. Modna blogerka Danielle Bernstein je tako na primer svoje usnjeno krilo kombinirala z navadnim tankim puli topom in krajšim karo blazerjem ter biker škornji.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.