Ponovno v igri festivalski stil

Sezona festivalov se bo kmalu pričela z enim izmed najbolj prepoznavnih festivalov po celem svetu. Coachella je zbirališče ljubiteljev dobre glasbe, zabave pa tudi mode, ki je tako močno zaznamovala ta dogodek. Tu se zbirajo tudi zvezdniki, blogerji in infulencerji s celega sveta ter pokažejo najnovejše modne trende s festivalskim pridihom. Tukaj so naslednji modni kosi ter trendi, ki bodo po napovedih modnih strokovnjakov letošnji must have. Prvi je camo oziroma vojaški potisk, ki ga bomo lahko zasledili na različnih modnih kosih, od dolgih širokih hlač do krajših kril pa tudi na plavajočih krojih oblek. Drugi trend pa vključuje prosojne modne kose, ki jih lahko nosite na tudi prej omenjene vojaške modne kose. Najbolj pogosti so daljši topi ali celo prosojne obleke, pod katerimi lahko nosite crop top ali pa bralet.

Pinterest
Missguided
Pinterest
Etsy
Pinterest

Naslednji festivalski trend je že nekaj časa nekakšna stalnica v modi. Matchy-matchy kosi so ponovno tu in če bi stavile le na eno kombinacijo, je to zagotovo crop top in široke hlače, s katerimi ne morete zgrešiti. Veliko vlogo pa igrajo tudi modni dodatki; kot lansko poletje so sedaj modni detajli s školjkami. Veliko je uhanov pa nepogrešljivih choker ogrlic in ostalega nakita. Pri obutvi modni strokovnjaki stavijo na kavbojske škornje, prav zanimivo bo opazovati, kako jih bodo v svoje videze vključile fashionistke. Ali se bodo odločile za celoten western videz ali bodo le-te pomešale z lahkotnimi boho oblekami ali pa bolj minimalističnimi kosi oblačil. In še nazadnje nekaj lepotnih detajlov, na katere ne smemo pozabiti. Spet so tu mavrični lasje v pastelnih odtenkih. Pa vendar, če so lani prevladovali povsem pobarvani barviti lasje, bo letošnja pričeska bolj nosljiva le z nekaj  barvnimi pastelnimi prameni. Svoj moment bodo imeli vsi svetlo roza in oranžni odtenki, pa tudi mint in svetlo vijola.

Pinterest
Etsy

Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.