Popestrimo aprilsko vreme z naslednjimi modnimi kosi

Pa je zavladal april s svojim nič kaj prijetnim vremenom. Spet so tu nižje temperature, ki pa, upam, niso razlog za slabše razpoloženje. Če si želite to prehodno obdobje nekoliko popestriti, to storite s pomočjo barv. Naslednji modni kosi so kot nalašč za vse modne navdušenke. Prvi modni kos, ki ga verjetno še niste pospravile v omare, je pulover v oranžni barvi. Tega lahko nosimo v spomladanskem času na na primer bež spodnje dele, kot so krila ali pa hlače, zelo lepo lahko popestrite celotni videz z zelenimi modnimi dodatki, ki se podajo k oranžni, a o zelenem trendu malo kasneje. Naslednji modni kos pa je roza obleka, ki naj bo sproščena in daljše dolžine, da jo boste lahko nosile tudi vsak dan na športne copate. In tretji modni kos je športno obarvan, ga obožujete ter ga vključujete v svoj vsakdan, ali pa vam sploh ni pri srcu. Športni pulover s kapuco je v zadnjem času must have ulične mode in tokrat je ta modni hit obarvan v rumeno.

Pinterest
Other Stories
Pinterest
Missguided
Pinterest
Topshop

Kar se tiče mode za poslovne ženske, ki ste vedno rade urejene in sofisticirane, je naslednji komplet skoraj nujen. Modni hlačni kostim je še vedno prisoten v različnih predelih mode in ravno ta vsestranskost ga dela tako zelo zaželenega med ženskami po vsem svetu. Nosite ga na visoke pete ali preprosto na športne copate; kombiniranje pa je izredno enostavno, kar vam predstavlja velik plus v jutrih, ko preprosto ne veste, kaj obleči. In še zadnji modni kos, o katerem smo v tem članku že pisali. Zeleni čevlji so kos obutve, na katero prisegajo vsi modni strokovnjaki ta hip in če bi stavile na nakup le enega modnega kosa, bi bili to zagotovo zeleni športni copati ali pa visoke pete, ki jih boste lahko nosile na sto in en način.

Pinterest
Namshi
Pinterest
Manolo Blahnik
Chanel
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.