Popolna črnina tudi to zimsko obdobje

Ob poplavi letošnjih barv se je pravzaprav kar težko odločiti za najboljše oziroma najlepše v svoji domači garderobi. Tu je ogromno rjave in zelene, modre in rdeče, pa tudi pastelnih, nežnih odtenkov to hladno sezono res ne primanjkuje. A vendar navkljub vsem modnim smernicam, ki predlagajo pisanost in raznolikost, ne mine niti eno obdobje brez večne črnine. Popolnoma črni outfiti so verjetno za mnoge vsakodnevni must have, številne nanje prisegajo ob večernih priložnostih, zagotovo pa je to prava izbira takrat, ko morda nimamo druge stajling ideje, a vendar želimo delovati urejeno in dodelano. Tudi tokratno jesen in zimo zato ni nič drugače, kvečjemu se črnina pojavlja še veliko pogosteje.

Street Style
Street Style
Street Style

Zaželeni so videzi v črni, v katerih nam je prijetno toplo, so udobni in hkrati izredno nosljivi ne glede na priložnost ali čas v dnevu. Nujni kos so vsekakor debele črne jakne, kot je na primer aviator, pa tudi bunde oziroma puhovke, s pomočjo katerih bomo zdržale tudi skozi najnižje temperature. Tudi tokrat ne gre zanemariti pletenin, v črni pa izbirajmo predvsem tanjše pulije, ki jih z lahkoto kombiniramo z vsemi mogočimi modnimi kosi te sezone. Prav tako se osredotočimo na črne kostime ali vsaj blazerje, saj naši podobi to zimo vlivajo ogromno elegance, črno pa si rezervirajmo tudi pri hlačah, bolj finih, denim ali morda še raje usnjenih. pa tudi krilih, ki tokrat prihajajo v vseh dolžinah.

Street Style
Street Style
Street Style

Za zaključek naj bodo črni tudi gležnjarji, ki spominjajo morda na kanček punka oziroma rokerski stil, v kolikor pa potrebujemo osvežitev celotne črnine, obujmo bele superge, gležnjarje ali kar škornje. Črn je lahko tudi klobuk, vsekakor pa v celotno podobo vključimo še črno čipko, ki vedno znova lepo zaključi celotnen look.

RTA
Paco Rabanne
Isabel Marant
Givenchy

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.