Popolnoma rdeče za najbolj zaljubljen dan v letu

Valentinovo seveda ni najpomembnejši dan za vse, ki se ljubijo, je pa zagotovo eden najbolj zaljubljenih dni v letu. In čeprav je dandanes že popolnoma skomercializiran, pa vendar prav zaradi vse te rdečice in srčkov na vsakem koraku nosi poseben čar, ki večkrat prevzame še tako zahtevne pare. Že res, da so obletnice veliko bolj oseben praznik, a vendar je kar prav, da se vsako leto na 14. februar vseeno prepustimo tej kičasti norosti, ki iz nas večkrat izvabi tisto najbolj naivno, najstniško zatreskanost. In ker smo ženske rade urejene tudi glede na takšne priložnosti, so seveda kot nalašč za ta dan vsi outfiti, ki dišijo po rdeči. Ali vsaj roza.

Poulična moda v rdeči
Poulična moda v rdeči in roza
Poulična moda v rdeči

Letos sta slednji dve barvi pravzaprav precej pomembni tudi na področju tekočih smernic, kar nam pravzaprav močno olajša osebni izbor. Vsekakor predlagam rdeče petke, katere bomo seveda lahko večkrat obule tudi skozi vse preostalo leto. Močno popularne so maksi obleke in zakaj na ta dan ne bi bile v rdeči oziroma roza. Super šik in urejene bomo v primeru, da si v teh odtenkih omislimo hlačni kostim, za vse najbolj  pogumne pa so tu še dolgi plašči ali morda kosmate jakne. Naj omenim še tri rdeče oziroma pink kose, ki bodo nedvomno koristni tudi v letošnji pomladi: tanjši puli, ki ga kombiniramo z overall hlačami oziroma krilom, lahkotna bluza, pri kateri ne manjka volančkov in prosojne zapeljivosti ter midi ali kar maksi krilo, ki vsekakor deluje kot IT kos, okoli katerega se bo krojil naš celoten look.

Poulična moda v rdeči
Poulična moda v rdeči

Za piko na i je tu še rdeča šminka, nad katero smo navdušene prav vsako leto, ni pa obvezna. Pravzaprav bomo ogromno dosegle že s povsem naravnim make-upom, ki mu bomo dodale le kanček svetlečega glossa in najboljšo maskaro, ki jo premore naša kozmetična torbica.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.