Poskusite grafični make-up na očeh

Sprva smo grafični make-up na očeh opazili na modnih brveh glamurozne znamke Balmain, nato pa še na ostalih modnih brveh, ki so prikazovale trende za jesen in zimo 2017–18. Ekstravaganten videz, ki zahteva nekaj ročnih spretnosti, je idealen za posebne priložnosti, ko si želite izstopati. Poigrate se lahko z različnimi videzi; za čisto enostavno različico potrebujete dober eyeliner ali pa barvico za oči in se poigrate z oblikami okoli oči. Pri tem poskrbite, da sta obe strani simetrični. Lahko si lahko pomagate z lepilnim trakom, da bodo linije zares ravne. Temnolaske posezite po črni barvici, če ste svetlih las in oči, pa si privoščite sivo, zeleno, rjavo ali pa katerikoli metalni odtenek.

Aalto
Balmain
Balmain
Chanel

Za bolj dramatičen videz uporabite tudi senčila v različnih odtenkih. V notranjosti oči uporabite svetlejše odtenke ter na zunanjih kotičkih temnejše. Na zgornji veki lahko poudarite le gubo in nato linije dobro zabrišite s gobico, ki jo dobite zraven senčil ali s čopičem. Veliko vlogo igrajo tudi trepalnice, kjer seveda uporabite dobro maskaro, če pa se odpravljate ven in želite, da te zares izstopajo, izberite lep, ne preveč izumetničen par umetnih trepalnic.

Maybelline
Dior
Urban Decay

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.