Poskusite z metalnimi modnimi dodatki

Modni dodatki so brez dvoma tisti modni kos, ki lahko naredi, dopolni opravo, v nekaterih primerih pa jo lahko tudi pokvari, naredi neokusno. Zato pri izboru teh bodite pozorne, da so lepi, dobro izbrani in če v svoji garderobi stavite le na nekaj kvalitetnih kosov, naj bodo to modni dodatki. Naj vam za novo torbico, čevlje ali lep nakit ne bo žal odšteti nekoliko več denarja, saj bodo ti, ne glede na to, kaj boste zraven oblekle, dodali posebno noto. Ena izmed izbir so metalni modni dodatki, ki so zaželena izbira ne glede na letni čas in izbira je velika. Na trgu lahko poiščete veliko torbic; od majhnih do tistih večjih, za ženske, ki s seboj nosijo veliko stvari. Od zlate do srebrne – odtenek naj bo skladen s tistim, ki ga največkrat nosite na nakitu.

vir: Pinterest
Paco Rabanne
vir: Pinterest
Jimmy Choo

Piko na i pa lahko doda tudi metalna obutev; v mrzli sezoni so tu najbolj zaželeni gležnarji, zelo lepi pa so tudi salonarji, ki so veliko bolj elegantni. Če ste rade opazne, lahko poleg metalnih odtenkov poiščete par z bleščicami, ki jih lahko nosite na še tako enostavno opravo, a videz bo izgledal izredno urejen in šik. Za detajl metalnih odtenkov pa se lahko poigrate s plastenjem različnega nakita. Verižice dodajo posebno noto, sploh na puli ovratniku, kjer pridejo do izraza. Ljubiteljice uhanov pa se lahko poigrate z veliko izbiro, ta pride še tako lepo do izraza, če imate spete ali pa krajše lase. In še en poseben detajl, ki je letošnje leto prišel nazaj v modo; špangice, ki smo jih nosile včasih. Velike in majhne, okrašene in bolj minimalistične – špangice so tu in modni strokovnjaki napovedujejo, da bodo tokrat tudi ostale.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
Saint Laurent
vir: Pinterest
Annie Costello Brown
vir: Pinterest

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.