Posodobite svoj ulični slog

V urbani, ulični modi smo lahko opazili številne trende, ki so jih fashionistke razglasile za must have te hladne sezone. Eden izmed teh so zagotovo vinyl hlače, ki so dobesedno povsod, v različnih modnih kombinacijah. Lahko jih nosite na klasične, elegantne salonarje na špico ali pa športne copate, ki prav tako spadajo med nujne kose. Če morate staviti le na en kos, da popestrite garderobo, je to zagotovo karo blazer ali pa plašč, o katerem je toliko govora to sezono. Ta pristaja na preproste videze z jeans hlačami ali pa bolj elegantne videze z malo črno oblekico.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Potem je tukaj še perje, ki bo videzu v hipu dodalo kanček glamurja. Zelo lepo izpade na krilih pa tudi na vrhnjih kosih garderobe, kot so plašči in jakne. Še en statement kos so visoki škornji čez kolena v različnih barvah; rdeča je zmagovalna izbira v intenzivni in bordo različici. Največjo razliko pa naredi dobra torbica; ta hip trendi narekujejo manjše, ki dopolnjujejo videz in ga ne zasenčijo. V dobro in kvalitetno torbico se splača investirati nekaj več denarja, saj se trendi na tem področju ne spreminjajo tako zelo in jo boste lahko nosile tudi po več let.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nič ni bolj urbanega kot dober par raztrganih jeans hlač, a pri kroju ne sledite trendu, temveč izberite tistega, ki najbolj pristaja vašemu tipu postave. Popestrite jih s pop of color: to je lahko dobra jakna v opazni barvi ali pa čevlji. Leta 2018 so še vedno v igri močne barve, kot so vsi odtenki roza, vijolične, rumene, oranžne in modre.

Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.