Poudarite oči ali pa ustnice

Lepotni trendi narekujejo močne in udarne make-up videze, ki zelo lepo poudarijo ženske atribute. Tokrat lahko izberete, ali bi raje poudarile oči ali pa ustnice. Modnih videzov je zares veliko, v mislih imejte tiste poteze obraza, ki bi jih radi bolj izpostavile. Med šminkami so to jesen in zimo zagotovo najbolj v ospredju vsi rdeči odtenki. Če prisegate na klasiko in ste rade brezčasne, je za vas idealna izbira srednje temno rdeč odtenek, ki daje pridih starega Hollywooda. Nekoliko bolj zahtevni so temnejši bordo odtenki, ki jih morate toliko bolj natančno nanesti na ustnice, seveda s pomočjo čopiča in barvice za ustnice v podobnem odtenku. To mrzlo sezono stavite na rdečo in ne bo vam žal!

Giambattista Valli
La Perla
Pinterest

Ali raje poudarite oči? V tem primeru sta ta hip aktualna dva trenda. Prvi so barvita senčila različnih odtenkov: od pink, oranžne in rumene do bolj hladnih tonov modre in zelene – v tem primeru izberite barvo, ki najlepše poudari barvo vaših oči. Če ste za naravnejši videz, ki je še vedno opazen in zapeljiv, je tu smokey make-up videz z različnimi odtenki rjave, črne in s kančkom zlate. Tovrstni videz in odtenki senčil poudarijo žensko lepoto ne glede na barvo las, polti in seveda oči.

Oscar de la Renta
Brandon Maxwell
Pinterest

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.