Povratek kostima, ki prav nič ne postara

“Ki prav nič ne postara” je bil prav gotovo nujen dodatek v naslovu zato, ker imamo vse v jasnem spominu, kako so nas kostimi včasih postarali. A oblike so se spremenile, prav tako tudi barve, kombinacije z dodatki in način, kako vse skupaj nosimo. V letu 2019 lahko rečemo, da je kostim nujen kos v naši garderobni omari, brez njega ne bo šlo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

In kakšni so novi kostimi? Predvsem v barvah, zato pozabite na sive in črne, ker v tem kontekstu ne govorim o tem, temveč sem prav na drugi strani brega. Celo neonske barve, ki so sicer zelo ekstremne, so okužile modno industrijo, kar veliko pove o tem, kako so pravzaprav odtenki pomembni. Začnite pri pastelnih barvah in beli, ker gre za odtenke, ki so manj zahtevni in jih boste tudi lažje nosile. Svetlo roza, svetlo modra, svetlo rumena, potem še rdeča, bež in bela znajo tvoriti odličen stil. Dodatek, kot je denimo čevelj, pas ali torbica, bo poskrbel, da bo celota dobila noto agresivnosti in dinamike, ki ne bo napačna.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kaj pa oblika? Pri blazerju je enostavno, ker mora biti dolg, nisem največja oboževalka dvorednega zapenjanja, saj v kolikor je blazer odprt, vse skupaj štrli in mi ni všeč, a to je stvar osebnega okusa. Če je blazer teliran, je bolje, ker sledi ženskim oblinam in je zato bolj eleganten. Pri hlačah bo več težav, a le zato, ker se morate najprej odločiti, kaj vam je pravzaprav všeč. Ozke niso najbolj udobne in praktične poleti, saj se zaradi vročine zalepijo in potem jih neprestano vlečemo na svoje mesto. Širše so trenutni hit, če so rahlo krajše, toliko bolje, a nujno zahtevajo visoke pete.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če pa bi me v tem trenutku vprašale, kateri kostim je must have v omari, bi rekla, da beli. Z njim ne boste zgrešile, je zelo eleganten, preprosto lep, primeren za različne priložnosti, mladosten in svež. Ne najdem ene šibke točke in sem v resnici njegova velika oboževalka.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.