Pozdravljene, pikice

Ko na ulicah zagledam prve razigrane potiske v družbi živahnih barv, se zavem, da je čas za preklop na spomladansko garderobo. Ponavadi je najboljši pokazatelj prav obdobje tedna mode, kjer seveda ne manjka inspiracije, hkrati pa nam že topel sonček narekuje, da počasi odložimo najdebelejše plašče in obilne pletenine ter se raje ovijemo v vpadljive, energične kose, ki že na daleč kričijo zgodbo o topli sezoni. In čeprav drži kot pribito, da je bila v resnici letošnja zima vse prej kot zaspana in dolgočasna, pa se ne more niti približno kosati s spomladanskimi napovedmi. Odprtih rok tako pozdravljamo vse mavrične vzorce, med katerimi se bo našlo za vsakogar nekaj. Morda nam ne bodo zadišali tisti najbolj divji, a prepričana sem, da se pikam tudi letos ne bo mogla upreti nobena izmed nas.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

Naj bodo velike kot jabolko ali pa čisto drobne, ki se kar zlijejo z materiali, zaželene so tudi tokrat vse. Odlično se na primer podajo aktualnim kostimom v močnih tonih, super zapeljivo delujejo na prosojnih bluzah, zadetek v polno pa so tudi pikčasti modni dodatki, sploh torbice, obutev in svileni trakovi. Bolj kot črno-bele so letos IN barvite, zelo lepo izpadejo tiste v podobi drobnih rožic ali katerih drugih oblik, vsekakor pa so zapovedane tudi mešanice različnih pik, ki bodo tudi to pomlad ustvarjale nekatere najlepše stajling zgodbe.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

Osebno bi priporočila, da se, poleg ženstvenih bluz, osredotočimo na maksi obleke s pikicami, ki sanjavo plapolajo v spomladanskem vetrcu, hkrati pa se odlično kombinirajo s številnimi zapovedanimi čevlji, vse od klasičnih sandalov z visoko peto pa do udobnih, chunky superg. Ko boste izbirale pikčaste kose, razmišljajte tudi v smeri retro mode, sploh tiste, ki se spominja preteklih 80. in 90., prepričana pa sem, da letošnjo toplo sezono ne moremo zgrešiti niti z velikim, oversize suknjičem, po katerem so posute drobne pikice.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.