Pozornost namenimo detajlom

V zraku je počasi že čutiti vonj po letošnji pomladi, pa čeprav nas le pogled skozi okno v trenutku spet prizemlji nazaj v zimski čas. Krive so seveda tudi mnoge modne in lepotne napovedi, ki nas iz dneva v dan vse od novega leta in še pred njim bombardirajo z novostmi, povsem svežimi kampanjami ter namigi na prenovljene stajling zgodbe, ki bodo velik hit prihajajoče tople sezone. Zelo mi je všeč, da se bomo kaj kmalu spet sprehajale v boho šik looku, ki je do sedaj nekako postal že prava stalnica vsake pomladi in še veliko bolj poletja. Veselim se retro dotika, ki nas že vse od lanske jeseni vabi, da se tudi s svojim outfitom spomnimo preteklih 70., 80. ali še najraje 90. In v kolikor mislite, da bodo vso pozornost požele predvsem vpadljive spomladanske barve, se močno motite, saj bodo namreč pomembno vlogo odigrali tudi detajli.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

V naslednjih tednih in mesecih si zato pri nakupu večjih kosov, kot so morda jakne, obleke, krila ali hlače, pa tudi dodatki, vzemimo čas ter se posvetimo podrobnostim. Ravno te namreč še tako navaden kos v trenutku spremenijo v razkošnega, dodelanega in vsekakor tudi zanimivejšega na prvi pogled. Za vse, ki ljubite bolj umirjen, minimalističen stil, bodo kot naročeni kosi z zanimivo obrobo, pa naj bo to čisto navaden model kavbojk ali pa morda lahkotna bluza v naravnem tonu. Predlagam, da vsaj za mini korak stopite iz svoje cone udobja ter si drznete poizkusiti nov motiv na majici, opazen ovratnik na srajci ali pa morda midi krilo s poudarjenim pasom. Vsaka malenkost, vsak detajl bosta namreč poskrbela, da bo vaš vsakdanji izgled postal nekoliko osvežen in bolj spomladansko obarvan. Morda pa vam razgibana oblačila pristajajo bolj, kot bi si lahko predstavljali.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

Za vse tiste, ki vas moda s številnimi detajli privlači že na prvi pogled, pa vsekakor priporočam prehodne plašče v živalskem ali celo baročnem motivu, obleke in krila iz tila in bleščic, usnjene jakne, ki v sebi skrivajo ogromno ročnega dela ter hlače, ki so daleč od klasike. Ogromno pozornosti bo tudi na obutvi, zato raje kot navaden salonar izberimo čevelj, ki že sam po sebi pripoveduje zgodbo o zanimivem stilu. In ko vse to združimo še s spomladanskimi odtenki, je modni uspeh zagotovljen, verjemite mi.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.