Praznične manikire v znamenju naslednjih trendov

V zraku je že mogoče čutiti, da so prazniki, kot sta božič in novo leto, že za vogalom. S tem čas radosti, druženja z družino pa tudi obilico rdeče in zelene barve ter bleščic, ki ne smejo manjkati. Tudi na področju lepote in manikir se lahko navdušujemo nad najnovejšimi kolekcijami, ki napovedujejo smernice za prihajajoče obdobje. Če imate rade klasiko, ženstvenost in luksuzne lake za nohte, potem je najnovejša kolekcija znamke Dior po imenu Diorific Midnight Wish collection kot po naročilu za vas. Najnovejši odtenki lakov za nohte napovedujejo bogate odtenke z neverjetnim leskom, ki spominjajo na drage kamne. Če pa imate rade veliko izbiro, je za vas nova kolekcija podjetja Zoya, ki se imenuje Jubilee. Vse od temnih odtenkov, nude (ki vsekakor ne sme manjkati) pa do toplih odtenkov rdeče, rožnate pa vse do hladne vijolične. In če vam v prej omenjenih kolekcijah primanjkuje bleščic, je Essie poskrbel za dozo le-teh. Šest različnih odtenkov v kolekciji z bleščicami za vse srakice po duši.

Vir: www.sonailicious.com
Vir: www.sonailicious.com
Vir: www.sonailicious.com

Trend bleščečih nohtov nadaljuje tudi YSL z dvema dih jemajočima odtenkoma. Zlata in vinsko vijolična popolnoma upodobita duh prazničnega časa in sta idealna izbira za posebne priložnosti ali pa celo za vsak dan, ko si želite biti malce bolj glamurozne. Še ena znamka z izredno bogato kolekcijo pa je Cirque Colors, ki predstavlja manikiro v bolj hladnih tonih s holografskim sijajem. In še zadnja znamka Chanela ponuja dva odtenka v živahnih božičnih barvah. Prva je rdeča, ki spominja na opravo kar samega božička, druga pa je metalni odtenek rdeče, ki je kombinacija klasike in modernega videza.

Vir: www.sonailicious.com
Vir: www.sonailicious.com

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.