Praznični lepotni kompleti za novoletno darilo

December je lep tudi zato, ker se končno lahko ukvarjamo z darili in imamo na voljo veliko, če ne že ogromno lepotnih kompletov, ki si jih lahko omislimo za druge, pa tudi zase. Dejstvo je, da so omenjeni seti cenovno ugodni, saj nam poleg dišave ponudijo tudi kremo za telo, deodorant, včasih celo obesek za ključe, šminko ali kaj podobnega. Tako domov odnesemo, za ceno parfuma, veliko več in škoda je le ta, da so seti običajno na voljo le za praznične dni. V trgovini Müller sem tudi letos izbrala najlepše, ne le za ženske, temveč tudi za moške in otroke. Zdi se mi, da je darilo na področju lepote vedno dobrodošlo in tudi moški se tega ne branijo, saj nekako celo pričakujejo, da jim bo ženska nabavila dišavo. Jaz sem nad novostmi prav navdušena in našla sem veliko lepega, koristnega in udobnega, za več ponudbe pa poglejte še njihovo spletno stran www.mueller.si.

Za ženske

Dišave, šminke, milo za telo, maskara, tekoče milo in še marsikaj  … kot vedno je to področje najbolj bogato, saj smo ženske odlične potrošnice in jasno je, da v kolikor podarimo mami, sodelavki ali prijateljici kos make-upa, bodo vse srečne in zadovoljne. Skratka, nemogoče je zgrešiti.

Lancome
Dolce&Gabbana
YSL
Burberry
Guerlain
Jean Paul Gaultier
Paco Rabanne
Narciso Rodriguez

Za moške

Če izberete pravo dišavo (in teh je kar nekaj), je nedvomno tako, da se bo to darilo spremenilo v nekaj čarobnega in koristnega. Moški so sicer na tem področju zelo ozaveščeni in vedo, kaj želijo, a je vseeno dobro svetovati, ponuditi in podariti. Izbrala sem top komplete in noro dobre dišave, ki bi jih tudi sama nosila!

Calvin Klein
Dolce&Gabbana
Prada
Boss
Giorgio Armani
Paco Rabanne
Guerlain

Za otroke

Tudi oni imajo na voljo kar nekaj izbire. Za mlade mamice, ki tako ali drugače potrošijo veliko za kozmetiko otroka, gre torej za stvari, ki vedno pridejo prav. Sama vem, koliko šamponov, mil in dišav imamo doma, seveda za Sofio, ki ima prav tako svoje potrebe. Ti kompleti pa so pravi cukrčki, zelo všečni in zabavni.

Marie Colette
Fa
Bebe Zartpflege
Disney Frozen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Hvala za pregled. Ne vidim dobro, kaj je tisti paketek od YSL? Mogoce touche eclat (Najboljsi prijatelj nas, ki smo v rosnih stiridesetih :))? Mene pa zelo matra Givenchy L’interdit. Videla, da je tudi v paketu… Sem ze napisala pismo za dobre moze…vsaj eden zagotovo kaj prinese.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.