Prazniki obetajo burgundy in zlato

Kar pripravite se na razkošen in dekadenten božič z burgundy in zlato v ospredju, ki bosta prav gotovo poskrbeli, da bo postal dom nekaj posebnega. Zara je pred kratkim pokazala svojo kolekcijo za praznike in ni dvoma: sledi modi ter si želi biti unikatna, kot je tudi prav. Kot veste je španska znamka zelo močna na področju dodatkov za stanovanje in za malo denarja najdemo dobre kose, ki poskrbijo, da postane dom opazen. Če je torej burgundy barva že zdavnaj obarvala jesenske ustnice, to isto barvo najdemo za kozarce, krožnike in blazine, v družbi katerih bomo decembra pričakali novo leto.

Zara Home Božič 2018
Zara Home Božič 2018
Vir: Pinterest
Zara Home Božič 2018

Se še spominjate lanskega burgundy žameta? Bil je povsod in letos se še vedno nismo znebili blazerjev ali oblek, tudi s pentljo, golim hrbtom in z dodatno čipko, ki si jih lahko omislimo za najdaljšo noč v letu. Adut je vse to v kombinaciji z zlatimi sandali in zlatim nakitom in kot vidite je kolekcija za dom zelo podobna temu trendu. Morda na prvi pogled deluje težka, vendar gre le za občutek, ki ti ga podari zelo močna in zahtevna barva, kot je temno rdeča. Seveda bo poskrbela, da bo prostor izgledal optično manjši, zato ne gre pretiravati. Malo burgundy in veliko zlate je prava mera razkošja.

Zara Home Božič 2018
Zara Home Božič 2018
Zara Home Božič 2018
Vir: Pinterest

Ne smem pozabiti na moške, saj se omenjeni barvi znajdeta tudi v njihovi garderobi, še vedno v obliki žameta ali pa na področju dodatkov. Ura, nogavice, pasovi, broške in metuljčki, tako kot sugerirata Dolce&Gabbana, ki nedvomno vesta. Barve so tako pomembne, da bleščic niti ne potrebujemo, čeprav je jasno, da bodo za novo leto prisotne. Za super glamurozno mizo pa stavite na majhne, zlate dodatke, kot so svečniki in sveče, serviete, blazine na stolih, prosojni prti. Če se odločite za tovrstne nakupe, vedite, da jih naslednje leto ne boste vrgli, ker vedno pridejo prav, za vsako razkošno večerjo, ki jo boste še organizirale.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Zara Home Božič 2018
Vir: Etsy

Ne drži moto: manj je več! V tem primeru lahko pretiravate, saj je prav december čas, ko si lahko privoščimo veliko več, torej zakaj ne? Burgundy v kombinaciji z zlato diši po daljnih deželah in nosi v sebi nekaj eksotičnega, kar mi je zelo všeč. Podoben učinek imata zlata in temno zelena ali zlata in kraljevsko modra. Intenzivne barve, ki jih bomo našle na področju oblek in dodatkov ter na področju dodatkov za dom. Za piko na i dodajte še šminko in lak za nohte, da boste popolne. In seveda brezhiben bo tudi vaš dom, o tem ne dvomim!

Zara Home Božič 2018
Zara Home Božič 2018
Vir: Pinterest
Zara Home Božič 2018

Čeprav je bilo še včeraj poletje, je nekako tako, da je 2019 za vogalom. Ne trdim, da sem že pripravljena, a kmalu bom!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.