Pri ličenju še vedno pomembne urejene, goste obrvi

Tako kot pri modi se trendi vsaki novi sezoni prilagajajo tudi na lepotnem področju. Slednji tako prinašajo nove odtenke senčil in nove barve šmink, pa tudi nove tehnike nanašanja in uporabe ličil nasploh. Letošnja jesen tako ponovno ponuja kar nekaj zanimivih make-up smernic, ki stavijo predvsem na metalni lesk, zdravo kožo ter drzna senčila v modri, rdeči in pink. Kljub temu, da hladna sezona nudi kar nekaj zanimivosti, pa določeni elementi tudi pri lepotnem ritualu ostajajo isti, včasih zato, ker so preprosto enostavnejši, spet drugič morda zato, ker smo se nanje pač navadili, so lepi in se podajo skoraj vsakemu obrazu. Med take spet prištevamo poudarjene in lepo urejene obrvi, ki delujejo naravno, mladostno ter nasploh bujno.

Pinterest
Pinterest

Seveda so takšne lepotne zapovedi ponavadi izredno všečne, a vendar se marsikatera izmed nas pri tem spopada s precej tanjšimi obrvmi, ki so morda že po naravi nagnjene k tanjšanju, ali pa je to le rezultat divjega, nekontroliranega puljenja po lepotnih priporočilih v preteklih devetdesetih. Ne glede na vzrok pa to še ne pomeni, da se moramo s tem tudi sprijazniti, sploh ne. Za takšne težave obstaja ogromno izdelkov, ki poskrbijo za rast, pravo barvo ali zgolj navidezno zgostitev obrvi.

Pinterest
Pinterest

Sama ponavadi stavim na make-up in pripomočke Anastasie Beverly Hills, odlična je tudi celotna linija za obrvi znamke Benefit, po kateri posežem v Sephori čez mejo, doma pa najdem super izdelke prav pri znamki Catrice. Pri slednji so tokrat obrvem namenili kar dva limited edition proizvoda, s katerima bo do popolnejših obrvi prišla tako rekoč vsaka izmed nas. Serum Brow Boost tako poskrbi za boljšo in hitrejšo rast dlačic, medtem ko dvojni svinčnik Brow Pro doda tisto piko na i pri obliki, barvi in polnosti obrvi, ki je obvezna tudi to jesen.

Catrice Bam Brow
Catrice Bam Brow

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.