Pridih glamurja na modnih dodatkih

V naslednjih mesecih bodo zimske trende zamenjali spomladanski in novosti je zelo veliko. Začnimo z modnimi dodatki, ki bodo to pomlad in poletje spadali med statement kose. V mislih imejte glamur in vse, kar spada zraven; na področju obutve bodo prevladovali visoki škornji, ki jih boste nosili na kratke obleke ter krila. Ti bodo okrašeni z bleščicami in kristali, ki jih bodo naredili nekaj posebnega. Poleg teh bodo na salonarjih in gležnjarjih le detajli luksuznih kamenčkov, na primer na peti ali pa na špici čevlja. Prav tako bodo lepi kamni prisotni tudi na torbicah; na manjših za vsak dan ali pa clutch oblikah za različne priložnosti.

Pinterest
Givenchy
Pinterest
Pinterest
Christian Louboutin

Poleg tega se bo iz zimskih modnih smernic nadaljeval trend statement, visečih uhanov. Tokrat so izredno bogati in različnih oblik. Od preprostih, bolj minimalističnih oblik do izredno ekstravagantnih, ki ne bodo ostale neopažene. Čisto na novo pa bodo ponovno modne broške, ki jih lahko nosite na blazer ali pa srajco in izredno lepo dopolnijo videz ter dodajo kanček luksuza za vsak dan.

Pinterest
YEPREM
Pinterest
Gucci

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.