Prihaja obdobje rdečih ustnic in tukaj je nagradna igra

Čeprav so za nekatere ženske rdeče ustnice prisotne 365 dni v letu, priznam, da sama pripadam nekoliko drugačni kategoriji. Všeč mi je namreč, da me rdeča najde takrat, ko jo najbolj potrebujem, ko postane zunaj nekoliko hladneje in je moja koža ravno prav porcelanasta, da lahko rdečo šminko kombiniram z bronzerjem in, jasno, eyelinerjem. Za danes sem ustvarila videz, ki mi je zelo pri srcu in ko ga nosim, sem dobesedno samozavestnejša, kar je nedvomno rezultat rdeče šminke, ki na ženskem obrazu zna pričarati zvezde. Ta videz je bil v preteklosti dolgo moden, potem je prišel nude look, v katerega smo se vse zaljubile ter rdečo šminko začele hraniti za tiste “pomembne trenutke”.

Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm

Rdeča šminka ima običajno še eno zahtevo: svinčnik za obrobo. Da res stoji na svojem mestu, je skoraj vedno potrebno, da najprej začrtate rob ustnic in šele potem greste v akcijo z barvo. To je deloma odvisno tudi od kvalitete šminke, saj v kolikor ni preveč tekoča, bo morda samostojna in ostala na svojem mestu. Ko se namažem z rdečo šminko, je vedno tako, da opustim vse ostale barve na vekah; bronasta ali zlata sta popolnoma dovolj za majhen lesk, nujno dodam eyeliner, zato, da optično dvignem veko in poskrbim, da je ten kože res vrhunski.

Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm
Foto: Zen za dm

Tokrat sem si privoščila ta make-up videz s pomočjo produktov Milani. Čeprav zvenijo zelo italijanski, gre v resnici za znamko, ki prihaja iz Los Angelesa, ni testirana na živalih, ponuja odlično ravnovesje med kvaliteto in ceno, jo najdete ekskluzivno v dm-u in prepričana sem, da je veliko produktov in pripomočkov, ki bi vas prepričali, saj so njihove linije res bogate. Vse mi je bilo zelo všeč, od primerja do eyelinerja z debelejšo konico, tako da res ne moreš zgrešiti (četudi nimaš najbolj mirne roke na svetu!). Uporabila sem naslednje produkte:

  • Milani bronzer 01 Sunlight,
  • Milani primer Super Charged,
  • Milani korektor,
  • Milani eyeliner in
  • Milani šminko 150 Roleplay.
Foto: Zen za dm

Do 25. oktobra pa v dm-u in na njihovi spletni strani potekajo dnevi jesenske lepote: 25x točke na dm active beauty kartico ob nakupu ličil nad 25 evrov, kar pomeni 25 % popust, ki ga prejmete na vašo kartico in ga lahko vnovčite pri naslednjem nakupu. In danes imamo tudi super nagradno igro: podarjamo namreč cel set Milani izdelkov, ki sem jih uporabila za ta make-up! Pišite na darilo@glitter.si, ne pozabite na svoje podatke, nagrajenko bomo obvestili po elektronski pošti. Srečno vsem! 🙂

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.