Prihajajo baskovske čepice

V modi se vse vrača, a kljub temu, da smo določene trende že opazili v preteklosti, je tako, da jih sploh nismo siti. Osebno menim, da je področje pokrival nekaj izredno zanimivega: včasih so jih ženske veliko nosile, sploh klobuki so bili nujni del dnevne oprave, potem pa je hitri tempo življenja vse skupaj spremenil in smo ženske nanje pozabile. Tu in tam jih sicer še vidimo, a resnično zelo malo, celo prestolnice, kjer so včasih kraljevali, so v tem smislu prav skope. Škoda. Moda sedaj narekuje trende prav v tej smeri, baskovske čepice pa so na prvem mestu. Zelo v smislu pariških deklet, ki so najbrž edine, ki jih nikoli niso nehale nositi.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če se boste opogumile, vam ne bo žal. Čepice so s kavbojkami še lepše kot z elegantnim outfitom, ker jih jeans zelo zdramatizira, zato gre za odlično kombinacijo. Sploh ni nujno, da stavite na povsem zimske in toge barve, pravzaprav je kar dobro, če si privoščite nekaj kontrastnega, kar poživi celotno podobo. Sama sem nabavila baskovsko čepico v roza barvi, je še sicer nisem nosila, a le zato, ker so zunanje temperature na obali dokaj visoke, ampak prisežem, da se opogumim in ne bo ostala v omari, kot kos, ki ni našel pravega trenutka ali prave kombinacije.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Seveda je tako, da lahko čepice kombinirate s čevlji in torbico, kot bi to počele s povsem navadnim klobukom. Za super šik učinek so tukaj tudi rokavice, denimo dolge in usnjene ali pa prav navadne, kratke in volnene, odvisno od vašega sloga. Pri čepicah je tako, da kot vsak naglavni dodatek lepo poudarijo make-up in nasploh poteze obraza, zato je kar dobro, da si jih privoščimo. Ker mi je slog Parižank zelo pri srcu in imam vedno občutek, da zelo dobro obvladajo pravila stila, si malo poglejte, kako izgleda poulična moda v Parizu in vam bo vse v hipu jasno. Če jih tu in tam posnemamo, ne bo prav nič narobe, kajne?

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.