Prihajajo jesenski škornji

Nisem najbolj prepričana, da jih bomo v hipu vzljubile, morda zato, ker sama nisem njihova privrženka. Na vse škornje vedno gledam skeptično in imam občutek, da niso preveč uporabni. Ok, sem v tem smislu ekstremna, ker se težko odločim za srednje višine, čeprav priznam, da so denimo gležnjarji zelo dobra odločitev takrat, ko nas sončni žarki zapustijo. Fashionistke nam že te dni dokazujejo, kako so škornji dodatek, ki ga lahko nosimo celo med poletjem. No, ne predstavljam si, kako bi to izgledalo pri 35 stopinjah, a saj veste, za dobro fotografijo lahko človek naredi vse.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Obutev se bo torej spremenila, jesen prinaša veliko škornjev, gležnjarjev, belo barvo in kavbojski stil, ki ga seveda nosimo tudi s krili in oblekami. Ni za vsako, je pa zanimivo takrat, ko se iz cele podobe rodi lep stajling. In glede na to, da so sodobne hlače nekoliko krajše, širše in z visokim pasom, je škorenj pravzaprav kar dobra odločitev. Že lani smo opazile bele, ki so bili zelo izstopajoči in posebni, letos se bo ta trend kar nadaljeval. Tudi špice so se rahlo spremenile, nekje med zelo ostro in zelo okroglo obliko, kar velja na vseh področjih, s salonarji vred.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Najbolj drzne si bodo omislile zelo visoke škornje, kar do kolen ali celo čez. Če ste navdušene nad tovrstno modo, potem je že tako, da se nakup splača, v nasprotnem primeru lahko samo rečem, da niso preveč uporabni. Sicer je pri pravi višini in vitkih nogah nedvomno tako, da je škorenj odlična izbira. Bodite torej pozorne na spremembo, ki se bo te dni zgodila v izložbah, zna biti, da nas bo vse okužila.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.