Prihajajo nove kavbojke

Seveda brez njih ne gre in vsaka sezona jih ima pravzaprav na pretek. Jaz sem zelo zadovoljna, ker je skinny modelov vse manj, a to seveda ne pomeni, da niso več aktualni. Sicer pa poletje narekuje nedvomno svetlejše barve in tudi udobnejše oblike, kar pomeni, da širše kavbojke bolj “dihajo” in jih lažje nosimo takrat, ko so zunanje temperature visoke. Kaj pa bomo nosile v letošnjem poletju oziroma kar zdaj? Modelov bo kar veliko, tukaj pa so najbolj aktualni.

Svetle kavbojke

So ponovno aktualne in nanje smo že skoraj pozabili, vendar saj veste, vse se vrača! Niso najbolj hvaležne za tiste, ki imajo močna stegna, niso niti najbolj elegantne, a tu in tam, zakaj ne?

Vir: Bershka

Zelo široke kavbojke

Običajno so tudi rahlo krajše. Če ste vitke in visoke, jih lahko nosite s športnimi copati, sicer sem raje za pete. Ni kaj, delujejo sproščeno, vem pa, da vsem ženskam ne bodo všeč.

Vir: Pinterest

Na zvon

Tako so jih nosili v 70. letih in res je, da noro podaljšajo nogo, vendar zahtevajo, resnično zahtevajo pete. Brez njih prav ne gre in tudi outfit, v celoti, naj bi bil malo vintage.

Vir: Refinery 29

Kratke hlače

Skoraj kot kolesarske, a iz jeansa. Se pravi ne preveč kratke, temveč prav za po mestu in tudi v tem primeru lahko le rečem, da niso za vse. Mene denimo niso prepričale in me tudi ne bodo!

Vir: Pinterest

Zelo visok pas

Mom jeans ali kaj podobnega. Pas je res zelo visok, naredi pa lepo zadnjico, kar je seveda dobro. Pazite na dolžino, barvo in kroj, znajo postarati, a z dobro modno kombinacijo delujejo odlično.

Vir: Bershka

Kombinezon

Ne bo šel nikoli iz mode in včasih je bilo tako, da je bil le za nosečnice, danes pa se je spremenilo vse. Kombinezon je prav gotovo prava izbira za vse ženske, denimo skupaj z majico na črte ali z daljšo pletenino. Vedno imam občutek, da pošteno pomladi.

Vir: Tommy Jeans

Torej, drage moje, za vsako nekaj!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.