Pripravljene na vijolično manijo?

Še pred kratkim smo oboževale in v zvezde kovale milenijsko roza, ki je brez dvoma izredno lepa barva. A modni strokovnjaki napovedujejo, da jo bo letos izrinila vijolična, natančneje odtenek lavade. Ta svetel in romantičen odtenek smo lahko videli povsod med tedni mode, med drugim pri imenih Tom Ford, Ulla Johnson, Victoria Beckham, Tibi, Baja East, The Row, Michael Kors ter mnogih drugih. In to barvno nianso bomo lahko še večkrat videli v prihajajočih mesecih, a če si želite biti korak pred ostalimi, so tukaj smernice, ki vam bodo pomagale pri nakupu novega vijoličnega kosa. Če si želite nov zunanji kos, je odlična naložba tanjši plašč v vijoličnem odtenku, ki ga boste lahko nosile tudi spomladi, a za sedaj se poigrajte s plastenjem, da vam bo dovolj toplo. Tukaj so še romantične obleke z različnimi potiski, pa tudi volančki ter ostalimi zanimivimi detajli. Če pa imate raje basic kose, si preprosto omislite lepe široke hlače, ki jih lahko sedaj nosite s pleteninami, prihajajočo toplo sezono pa s srajcami ali T majicami.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Prav tako lahko opazimo vedno večjo prisotnost vijoličnih odtenkov na lepotnem področju. Mavrični lasje so še vedno hit v lepotni industriji in zakaj si ne bi v novem letu privoščile osvežitve in preizkusile enega izmed vijoličnih odtenkov. Če vam barvanje las ni všeč, si lahko kanček vijolične privoščite tudi s pomočjo make-upa. Posezite po vijoličnih senčilih ter poiščite nianso, ki naredi vaše oči zares izstopajoče. Te lahko kombinirate z zemeljskimi toni, ki so idealni za tranzicijsko barvo na veki, ali pa nekoliko bolj ekspirimentirate z oranžnimi senčili, ki se zelo lepo ujamejo z vijolično. Ne pozabite na bleščice, ki naredijo vijolična senčila še lepša in bolj opazna, in ne bojte se dodati še kakšnega modnega detajla v vijolični barvi, ki bo povezal celoten videz.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.