Pripravljeni na Meghan in njen odličen stil

Meghan mi je všeč, čeprav ni Kate. Pravijo, da je veliko bolj divja in razigrana, tudi na področju stila ter mode, ki jo nosi, vajena rdečih preprog in oblek, ki te zadenejo kot puščica v srce. Je drugačna in tudi lepa, svež veter v angleški palači in morda tudi ženska, ki jo bodo ukrotili, kdo ve. Te dni se torej vse vrti okrog poroke, ki jo že komaj čakamo, in obleke, ki nas bo pustila brez besed, o tem sem prepričana. Seveda bo primerjava s Kate neizogibna, a osebno menim, da gre za dve povsem različni ženski, ki nimata prav veliko skupnega, vsaka po svoje pa poskrbi, da se te dni v Angliji govori le o stilu. O dobrem stilu.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Meghan mi je všeč, ker je trendsetterka. Izbere raztrgane kavbojke znamke Mother in so razprodane v enem dnevu, puf, jih preprosto ni več. Običajno ni zapeta do grla, temveč pusti slutiti, da ima lepe obline in ostaja sodobna, očarljiva ženska, ki jo prav z veseljem pogledaš. Obožuje zelo klasične barve: temno modro, belo, zeleno, črno in rjavo, outfite popestri z živimi dodatki, ki celoti podarijo piko na i, niso pa nikoli kričeči. Rada nosi klobuke in na njeni poroki jih bo veliko, saj so obvezni. Telefoni pa bodo prepovedani, tako kot kamere in ostale digitalne naprave, saj so dovoljene le uradne fotografije, kar je seveda razumljivo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Mnogi so mislili, da se bo Meghan težko prilagodila novim pravilom, a so se zmotili. Tisti, ki poznajo njo in Harryja, pravijo, da sta noro zaljubljena in sta ves čas skupaj. Zanimivo je vedeti, da za poroko ne želita daril, ker imata vse, sta pa prosila goste za donacije v dobrodelne inštitucije, ki so bile predčasno pozorno zbrane. Na poroki bo 600 gostov in kar 2640 ljudi na vrtu palače; ne bodo prisotni Donald Trump, Barack Obama in ministrica Theresa May. Veliko je govora okoli Meghanine družine, saj naj bi bila v slabih odnosih z brati, sestrami in bratranci. Meghan bo brez prič, medtem ko bo Harryjeva priča William, tako kot je bil on priča Williamu, ko se je poročil s Kate. Zanimivost je tudi ta, da Meghan ne bo imela mojstra ličenja, temveč jo bo namazala kar prijateljica, podobno kot Kate, ki je za make-up poskrbela kar sama.

Vir: Pinterest

Poroka naj bi stala 35 milijonov evrov, kar pa drži kot pribito, je, da bo par blestel in, jasno, kot vsaka poroka bo tudi ta dogodek sanjski.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.