Privoščimo si več naravnih materialov

Pomlad je čas narave, cvetličnih vzorcev ter svetlih odtenkov. Prav zato je to tudi čas naravnih, lahkotnih materialov, ki se lepo povežejo s toplejšimi, sončnimi dnevi. Pogosto v toplih sezonah po njih posegamo prav zaradi njihove nosljivosti, saj dobro prenašajo tudi najvišje temperature, hkrati pa delujejo sproščeno in elegantno. Letošnje leto je zato ponovno napolnjeno z oblačili in dodatki, ki odražajo predvsem ženstvenost, s pridihom modnosti in seveda tudi retro stila.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Med barvami je ponovno velik hit prav snežno bela, pa tudi bež in barva šampanjca lepo delujeta v spomladanskem oziroma poletnem videzu. Kombiniramo jih predvsem s temno modro in črno, prav posebno mesto pa letos pripada rjavi, ki se počasi, a izredno vztrajno prebija v sam vrh modnih zapovedi. Tu so laneni in bombažni črtasti blazerji in celo kostimi, izredno kratke ali pa dolge in široke hlače, ki jim je skupen visok, poudarjen pas, zelo kul pa so tudi kosi iz semiša, ki nudijo pridih kavbojskega stila, sploh kadar so dodane še resice.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Pomembno vlogo igrajo tudi dodatki iz naravnih materialov, kot sta bambus in slama ter že prej omenjeni materiali, pa naj gre za natikače, mules pete ali pa čevlje s polnim podplatom, torbice okoli pasu ali pa klobuke. Zanemarljivi niso niti detajli, kjer ostajajo popularne vrvi in semiš resice, biseri in kristali ter še in še.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.