Puder in korektor v enem: pravi izdelek za nas!

Predstavitev novega pudra znamke Deborah Milano je bila zame še posebej prijeten dogodek, saj sem ambasadorka vrhunskega izdelka 24ore Extra Cover. O tem sem že pisala, sedaj pa smo ga predstavili širši množici ter razglabljali o revolucionarnem pudru, ki stoji na svojem mestu 24 ur, ima pa zelo pomembno lastnost, da je svilnate teksture in ne deluje umetno. Sama imam namreč kar nekaj slabih izkušenj s pudri 24ur zato, ker res držijo, so pa tudi zelo suhi in trdi. Seveda poudarijo gube in jih težko razmažeš, povrh vsega pa na koži niso niti malo prijetni. Ta puder je presežek tudi zato, ker je puder in korektor v enem, kar ni zanemarljivo. Zaradi zelo posebnega aplikatorja je namreč tako, da ga lahko nanesete po celem obrazu ali le na točke, ki potrebujejo korekcijo. Sama uporabljam temnejši odtenek za obraz in svetlejšega za ključne točke, kot so predel pod očmi, rob nosu in sredina čela.

Vir: Zen
Vir: Zen
Vir: Zen
Vir: Zen
Vir: Zen

Puder me je navdušil takoj in vedela sem, da imam pred seboj pravo zadevo. Si najbrž lahko le mislite, koliko različnih pudrov sem preizkusila v življenju in svoji karieri, najti pravega pa ni enostavno. Med snemanjem video vsebin so me denimo neprestano popravljali, dodajali sloje, saj kot najbrž veste, vsak kader potrebuje vsaj nekaj verzij zato, da smo na koncu vsi zadovoljni. Kljub temu plastenju je bil puder skozi brezhiben in se ni nalagal na obrazu: dejansko sem naletela na pravo barvo (številka 4) in tudi na pravo teksturo. Vedno pravim, da je za nas ženske izziv takrat, ko moramo po nov puder ali po nove kavbojke … znanstvena fantastika, kar priznajte.

Vir: Zen
Vir: Zen
Vir: Zen
Vir: Zen

Deborah Milano pa je družinsko podjetje in znamka z več kot stoletno tradicijo. Verjemite ali ne imam z njo zelo poseben odnos tudi zato, ker sem še kot mala punčka od svojega očeta dobila set kozmetike, ki mi je pihal na dušo. Vseboval je turkizno in roza barvo za oči ter nekaj zelo mastnih glosov. Nosila sem ga povsod s seboj in, v kolikor ni bilo šole, mi je bilo dovoljeno, da se malo namažen. No, ta set je bil znamke Deborah in še danes zelo dobro vem, kako sem bila srečna, ko sem ga dobila za darilo. Majhne radosti, ki pa se očitno vračajo in ker v življenju ni najključij, je že prav tako, da sem njihova ambasadorka. Kampanja govori o divi, ki je v vseh nas, ter o tem, da moramo uživati življenje in biti samozavestne, saj je vsaka izmed nas neskončno lepa. Nastal je tudi video, ki ga z veseljem delim z vami.

Zelo se veselim tega sodelovanja in srčno upam, da bo puder razveselil ter prepričal tudi vas. Kmalu na Glitterju nagradna igra in veliko čudovitih izdelkov Deborah! Ostanite torej z nami!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar
  1. Vrhunsko!
    Tudi jaz ga imam in ga že lepo uporabljam <3. Odtenek št. 2 se zlije z barvo moje polti. Res je prekriven,a ne težek,spodaj pa obvezno potrebujem vlažilno kremo,da se lepše razmaže. Toplo priporočam 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.