Pulover obleke – super izbira za ta prehodni čas

V dnevih, ko je vreme tako muhasto, da nam jutra in večeri še vedno nudijo zimske temperature, medtem ko skozi dan že uživamo povsem spomladansko sonce, je pravzaprav izbira outfita dokaj zahtevna naloga. Res je, da pri tem ogromno pomagajo raznorazne jakne, trenči, ogrinjala in jope, a vendar je ponavadi večje vprašanje to, kaj obleči spodaj. Sistem čebule je v tem primeru seveda najpametnejša izbira, saj lahko postopoma odstranjujemo oziroma dodajamo plast za plastjo oblačil, pa vendar obstajajo tudi takšni kosi, ki v bistvu nudijo precej dodelan in hkrati zelo enostaven, uporaben look. Med take vsekakor prištevamo tudi obleke, in to ne le tistih lahkotnih in sanjavih, srajčnih ali pa morda kanček bolj glamuroznih, temveč ravno zaradi stalnega nihanja temperatur tudi pulover obleke.

Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda

To je oblačilo, ki prav toliko dobro deluje povsem samostojno kot tudi v kombinaciji z nešteto vrhnjimi kosi. Ponavadi gre za volnene, tanjše ali pač debelejše materiale, krojene nekoliko preprosteje, pa vendar prav zaradi njihove barve, vzorcev in vrst pletenja izpadejo zelo kul. Tu so pulover obleke z dolgimi in kratkimi rokavi ter tiste, ki spominjajo na podaljšan brezrokavnik, dobra izbira so tudi puliji, seveda če ni prevroče, prav tako pa je zelo spremenljiva tudi njihova dolžina. Osebno ne bi oblekla čisto mini različic, ker potem hitro izgledamo, kot da smo pozabile spodnji del. Raje zato priporočam midi in celo maksi dolžine, ki pravzaprav nudijo dobro podlago tako za dnevni look s supergami ali natikači, kot tudi morda za večerni, ko se zraven lepo podajo sandali, mules ali salonarji z visoko petko.

Loewe
Rosie Assoulin
Vince
Alexander Wang
Gucci

Letošnji spomladanski trendi takšne obleke postavljajo predvsem v družbo daddy oziroma chunky superg, zelo modna kombinacija bo oziroma za nekatere že je z japonkami (slednje namreč te mesece dobivajo prav posebno mesto med modnimi smernicami), več kot odlična izbira pa so tokrat tudi že prej omenjeni povsem klasični sandali s paščki in vrvicami, kjer višina pete zelo niha, od tiste čisto mini, kitten, pa vse do najvišje, kjer je hoja precej zahtevnejša.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.