Pulover s kapuco v letošnjih modnih zgodbah

Športno elegantna podoba je ena tistih, ki ostaja močno priljubljena ne glede na tekoče trende katerekoli sezone. In prav toliko, kot smo lansko leto udobne, športno obarvane kose kombinirale z bolj prefinjenimi, jih bomo v svoj vsakdan vključevale tudi letos. Tako narekujejo tudi številne modne smernice, kar pomeni, da je investicija v dober, kvaliteten kos trenirke, majice in/ali puloverja v tem primeru seveda več kot zaželena. Prav puloverji s kapuco so tako na primer dobili osveženo stajling zgodbo že prejšnjo pomlad, ko smo jih začele dodajati mini krilu, preko dolge obleke in celo pod blazer. Kombinacij je tudi ta hip ogromno, vse pa je v veliki meri prepuščeno kar naši stilski domišljiji.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

Gre za kos, ki je nedvomno dobra casual izbira tako za zimske kot spomladanske mesece, kar pomeni, da je našo domačo zbirko le-teh vredno okrepiti. Spet so izredno kul kanček oversize puloverji s kapuco, ki bodo v nadaljevanju večkrat nosili tie dye motiv, za več živahnosti in barvitosti. Ravno včeraj sem si kupila velik siv pulover s kapuco, z napisom moje najljubše nadaljevanke “Friends” (Prijatelji), za katerega sem takoj vedela, da ga ne bom kombinirala le na klasiko s kavbojkami in supergami, temveč bo odlično dopolnilo usnjenemu mini krilu in škornjem, žametnim hlačam z visokim pasom in gležnarjem z nizko petko ter nenazadnje celo maksi krilu in salonarju oziroma mules čevlju z visoko peto.

Street Style
Street Style
Street Style

Za naslednje tedne, ki ostajajo hladni in seveda posledično tudi zahtevnejši, predlagam, da takšen pulover dodajamo toplejšim materialom, kot sta že prej omenjena žamet in jeans, ogromno pa pripomorejo tudi vsi usnjeni in volneni kosi ter seveda pletenine z njimi. Že začetek pomladi pa obljublja veliko lahkotnosti tudi v takšnih, športno obarvanih stajlingih, kjer bosta zopet zelo lepo delovala svila in til, sploh v nežnih odtenkih koralne, modre in pink, pa tudi v naravnih tonih, kot sta recimo rjava in zelena.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.